Liigat

Peliveljiltä erinomainen päätöserä – kolmen maalin takaa tasoihin ja voitto jatkoajalla

04.01.
2017
16 Kommenttia
0
Liigat
SPV juhli voittoa vaikeiden vaiheiden jälkeen kotisalissaan. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV juhli voittoa vaikeiden vaiheiden jälkeen kotisalissaan. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet ja Nokian KrP pelasivat kalenterivuoden 2017 ensimmäisen kamppailun miesten Salibandyliigassa. SPV oli ottelussa lopulta jatkoajan jälkeen parempi lukemin 6-5.

Ottelun avauserä oli tasainen. Torjuntoja merkattiin Hannes Hannulalle seinäjokelaisten maalilla 10 ja Santtu Pohjoselle KrP-veräjällä yhdeksän. Maalisarakkeessa vierailija KrP johti avauserän jälkeen 2-1.

Toinen erä oli niin ikään KrP:n ja kahden erän jälkeen lukemat olivatkin nokialaisten eduksi jo 5-2. Kolmannessa erässä SPV teki sen mitä siltä on nähty niin monesti ratkaisuhetkillä aiemminkin. Se nousi maali maalilta lähemmäs ja ajassa 51:51 Ville Kuusela iski 5-5 -tasoituksen. Jatkoajalla ratkaisuosuman punapaidoille ampui Henri Urmas Henri Myllymäen syötöstä.

Kuusela oli SPV:n paras pistemies tehoin 2+1. Myllymäki ja Mikko Kohonen iskivät tehot 1+1. ”Näädille” puolestaan kaksi maalia iski Henri Johansson. Joni Henttonen ja Ville Kangasmäki alustivat kaksi osumaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Osku
04/01/2017
Pitikö tänään julkaista jotain Pääkallon jatkosta? Onko se uusi vastaava päätoimittaja Siltanen, vai kuka?
#51
04/01/2017
Mielestäni tuo liigan jatkoaika systeemi on perseestä.. häviäjä joukkue mielestäni ansaitsisi sen yhden pisteen. Ja mielestäni noita jatkoaikoja voitais pelata aina niin pitkään kuin tarvetta ja 2v2 peliä.
eiku
04/01/2017
1vs1 niin nähtäs hyökkäävämpää peliä
Arto Kilponen
04/01/2017
Olen tämän perusteella edelleen valmis lyömään vetoa KrP:n playoff-paikan puolesta.
????
04/01/2017
Jooo no ketä kiinnostaa kenen puolesta oot lyömässä vetoa??
Latsis
04/01/2017
Mä oon valmis kans lyömään vetoa EräViikinkien ja Classicin playoff-paikan puolesta. Ja myös siitä, että ovat runkosarjassa ja playoffeissa korkeammalla kuin Krp tai Oilers.
Kuultu
04/01/2017
On se Siltanen juu. En tiedä miksei tänään vielä julkaistu...
Että sitä mieltä
04/01/2017
Kyllä jos on niin hyvät joukkueet olleet ja tasaväkiset ettö vars.peliajan jälkeen tasan niin pitäisi antaa molemmille joukkueille täydet kaksi pistettä!!!111 täytyisi ottaa huomioon myös hävinnyt joukkue ja että ei se ole kiva esim.vierasjoukkueelle lähteä kotiin tyhjin käsin.
Ja täysin turhia tollaset jatkoajat, voisi vetää rankkarit suoraan
Että sitä mieltä
04/01/2017
Lähti liian aikaisin ranteesta: eli voisi vetää rankkarit suoraan mutta täysin hupimielessä ja yleisön viihdyttämiseksi, mutta pisteitä tästä ei jaettaisi niin ei tulisi kenellekään paha mieli.
JZ
05/01/2017
Höpöhöpöä nuo jatkoaikapuheet. Ainoo oikea tapa on tämä sählyssä käytetty, just ihanan raaka. Ja jos näin runsasmaalisessa lajissa höylää 65min tasatahtia, on pistejakokin ihan passeli homma.

Kilposen dissaajat huvittavat myös. Annaplas kun lajin palstoille pesiytyy yksi omaa jengiä omalla nimellään fanittava (fanituksen käsittääkseni tarvitse ollakaan täysin puolueetonta) kaveri, niin eiköhän kohta ole anynyymitrollit jo kimpussa. Pus pus.
46
05/01/2017
Johansson on kyllä melkoinen pelaaja. Täysi vääryys ettei ollut MM-kisoissa.
Arto Kilponen
05/01/2017
JZ, ja tässäkään tosiaan en edes maininnut Oilersia. Viittasin siihen perjantain (?) kommenttiin, jossa joku piti Nokian KrP:n playoff-paikkaa hyvin epätodennäköisenä ja ajattelin tarjota edelleen hänelle (hänen käsityksensä mukaan) helppoja rahoja.
Pörssi kärki vaihtuu
05/01/2017
Ellei kaikki tiennyt niin johasson enään muutaman pisteen päässä kohosesta. Kohosella tosin sata peliä enemmän. Minun mielestä tämäkin juttu olisi ihan uutisoinnin arvonen
Juu
05/01/2017
Mut kuka on kiinnostunu pisteistä ku mitaleitakin ois tarjolla? :-)
Seppo
05/01/2017
SPV:ltä jäätävä kolmas erä. Aivan kuin ylivoimaa olis pelannu..
Katsoja
05/01/2017
Krp:n seuraava vastustaja LASB vieraissa. Helppoa rahaa tiedossa. Vinkkinä myös Artolle. Krp on max kahden erän kunnossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.