Peliveljiltä erinomainen päätöserä – kolmen maalin takaa tasoihin ja voitto jatkoajalla

SPV juhli voittoa vaikeiden vaiheiden jälkeen kotisalissaan. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet ja Nokian KrP pelasivat kalenterivuoden 2017 ensimmäisen kamppailun miesten Salibandyliigassa. SPV oli ottelussa lopulta jatkoajan jälkeen parempi lukemin 6-5.

Ottelun avauserä oli tasainen. Torjuntoja merkattiin Hannes Hannulalle seinäjokelaisten maalilla 10 ja Santtu Pohjoselle KrP-veräjällä yhdeksän. Maalisarakkeessa vierailija KrP johti avauserän jälkeen 2-1.

Toinen erä oli niin ikään KrP:n ja kahden erän jälkeen lukemat olivatkin nokialaisten eduksi jo 5-2. Kolmannessa erässä SPV teki sen mitä siltä on nähty niin monesti ratkaisuhetkillä aiemminkin. Se nousi maali maalilta lähemmäs ja ajassa 51:51 Ville Kuusela iski 5-5 -tasoituksen. Jatkoajalla ratkaisuosuman punapaidoille ampui Henri Urmas Henri Myllymäen syötöstä.

Kuusela oli SPV:n paras pistemies tehoin 2+1. Myllymäki ja Mikko Kohonen iskivät tehot 1+1. ”Näädille” puolestaan kaksi maalia iski Henri Johansson. Joni Henttonen ja Ville Kangasmäki alustivat kaksi osumaa.