Divarit

Peter Kotilaisesta Salibandyliigan joulukuun paras pelaaja

14.01.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit
Peter Kotilainen valittiin joulukuun parhaaksi miesten Salibandyliigan pelaajaksi. Kuva: perwiklund.se

Peter Kotilainen valittiin joulukuun parhaaksi miesten Salibandyliigan pelaajaksi. Kuva: perwiklund.se

Salibandyn joulukuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Peter Kotilainen, naisten Salibandyliigassa TPS:n maalivahti Noora Vuorela ja Divarissa Blue Foxin hyökkääjä Tero Saaristo.

Salibandyliigan Loiste-pelaaja Peter Kotilainen oli koko salibandymaailman joulukuun suurin nimi, kun hän vei nimiinsä pistepörssin ja valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi Suomen voittaessa Riiassa MM-kultaa. Jyväskyläläinen onnistui maalinteossa myös MM-finaalissa, jossa hän iski Suomen tasoihin pohjustaen lopulta rangaistuslaukauskisan kautta ratkenneen kullan.

Salibandyliigan pistepörssissä Peter Kotilainen, 22, on kakkosena tehtyään kauden 16 ottelussa Happeelle 19 maalia ja syötettyään 17. Hänen johdollaan Happee on sarjassa neljäntenä.

Maalivahti Noora Vuorela on johtanut puolustuksen viimeisenä lukkona TPS:n naisten Salibandyliigan neljännelle sijalle joukkueen voitettua kauden 13 ottelustaan kahdeksan. Vuorela, 22, on pelannut otteluista 11 torjuen niissä 84,13 prosenttia laukauksista. Turkulaiset voittivat kaikki joulukuun kolme liigaotteluaan, ja TEHO Sport Suomen Cupissa joukkue selviytyi ensi kertaa finaaliin Noora Vuorelan torjuttua yllätysvoiton liigaa ilman pistemenetyksiä johtavasta Classicista.

Uusikaarlepyyläisen Blue Foxin hyökkääjä Tero Saaristo komeilee Divarin pistepörssissä kolmosena iskettyään joukkueelleen 18 ottelussa 23 maalia ja syötettyään 13. Maalipörssissä 23 onnistumista oikeuttaa sarjan kakkostilaan. Joulukuussa Saaristo, 29, takoi neljässä ottelussa 15 tehopistettä kun Blue Fox käänsi kuuden perättäisen tappion korpivaelluksen kolmen ottelun voitto- ja kuuden pelin tappiottomaksi putkeksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.