Liigat

Reska.fi: Hyvävireiselle nousijajoukkueelle kolme uutta pelaajaa kesken kauden

05.01.
2017
4 Kommenttia
1
Liigat
Tuomas Mikkola ja Juha Jokinen (kaksi etummaista) pelasivat vielä viime kaudella Steelersissä. Kuva: Jari Turunen.

Tuomas Mikkola ja Juha Jokinen (kaksi etummaista) pelasivat vielä viime kaudella Steelersissä. Kuva: Jari Turunen.

Hämeenlinnan Steelers on värvännyt kolme jo aiemmin seuraa edustanutta pelaajaa riveihinsä loppukaudeksi. Asiasta uutisoi Hämeenlinnan lähilehti Reska.fi.

Kolme edellistä otteluaan voittaneet ”teräsmiehet” saavat vahviketta ryhmäänsä Tuomas Mikkolasta, Timo Kankaanpäästä ja Juha Jokisesta. Merkittävin vahvistus on varmasti Tuomas Mikkola, joka pelasi vielä viime kaudella Steelersin ryhmässä Divaria ollen joukkueensa puolustuksen tukipilareita.

Mikkola on kaikkiaan pelannut Divarissa 139 ottelua tehoin 43+56=99. Liigapelejä Mikkolan vyöltä löytyy Lappeenrannan NST:stä 51 ja Trackersista 52 ottelun verran. Pisteitä 103 pelaamassaan korkeimman tason kamppailussa hän on tehnyt 9+19=28.

Timo Kankaanpää puolestaan edusti Steelersiä edellisen kerran kaudella 2012-13. Sen jälkeen hän on pelannut kakkosdivarin Mikkelin Hatsinassa. Kahdella edellisellä Steelers-kaudellaan Divarissa hän nakutteli 52 ottelussa 27 tehopistettä ja liigassa sitä ennen 21 ottelussa seitsemän pistettä.

Maalivahti Juha Jokinen on pelannut Steelersissä ja sen edeltäjässä Trackersissa pitkään, sillä kolmen liigakauden ja viiden Divari-kauden myötä häneltä löytyy kaikkiaan 182 ottelua seuran riveissä. Alkukauden Jokinen on torjunut kolmosdivarin Kalvolan Keihäässä.

Reska.fi:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
#51
05/01/2017
Siis Steelers kiinittää jotain kolmos ja kakkos divarin jätkiä... onko nämä niitä vahvistuksia?
Osku
05/01/2017
On ne syrjälää parempia.
Junnu#8
05/01/2017
Ite kuulin uutisen jo aiemmin. Steelersille hyviä vahvistuksia.
Minäpahoitinmieleni
06/01/2017
Noni se siitä voittoputkesta :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.