SalBa-luotsille kahden vuoden jatkopesti – ”Hän on näyttänyt olevansa pätevä liigavalmentaja”

Petri Seppinen luotsaa SalBaa myös kaudet 2017-19. Kuva: Elmeri Elo.

Petri Seppinen luotsaa SalBaa myös kaudet 2017-19. Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBan päävalmentaja Petri Seppiselle on sorvattu kahden vuoden jatkosopimus. SalBa uutisoi asiasta maanantaina.

– Täällä on ollut hyvä tehdä asioita, ja joukkueen ympärillä oleva taustaryhmä hoitaa asiat hyvin. Haastehan tämä oli jo alun perin, ja nyt kun tarjotaan mahdollisuutta jatkaa siinä kaksi seuraavaa kautta, niin onhan sellaiseen haasteeseen tartuttava, Seppinen kommentoi jatkoaan SalBan uutisessa.

– Kotoa saatu tuki ja vihreä valo täällä jatkamiseen oli sitten lopullinen sinetti. Reissuhommana tätä kun tehdään, niin perheen hyväksyntä on erittäin tärkeä.

SalBan puheenjohtaja Teppo Lundell on niin ikään tyytyväinen Seppisen jatkoon seurassa.

– ”Pete” (Seppinen) on kauden aikana näyttänyt olevansa pätevä liigavalmentaja. Jatkosopimus tässä kohtaa kautta antaa mahdollisuuden lähteä rakentamaan ensi kauden joukkuetta aikaisemmin kuin viime vuonna. Kahden vuoden sopimus takaa muutenkin työrauhan ja mahdollisuuden pitkäjänteiseen tekemiseen joukkueen kanssa.

Samat asiat allekirjoittaa myös Seppinen. Tämän kauden joukkueen rakentaminen aloitettiin turhan myöhään.

– Joukkuetta ei ole sen tarkemmin vielä mietitty, mutta nyt tosiaan päästään senkin asian kanssa etenemään ajoissa. Toki meillä on tässäkin kaudessa vielä työtä jäljellä, Seppinen toteaa SalBan nettisivuilla.

SalBan uutinen aiheesta.

6 comments

  1. Oltiinko hätäisiä sopimuksen kanssa? Kiinnostaako ajaa turusta divarin takia? Koska liigaa ei ensi kaudella raumalla pelata. Tippuminen tulee ja pelaajakato samalla.

  2. Nyt vaan täytyis pelatata samanlaista peliä ku siin yhes kohtaa salba näytti pelavaan… 4-6 pistettä riittää että ei putoa suoraan

  3. Hyviä pointteja. Mikä on motivaation taso? Mikäli sarjataso vaihtuu Salballa Liigasta D1variin.

  4. No katsotaan nyt ensin, että tiputaanko…. On pitänyt tippua jo kaikilla liigakausilla? Ja uskon, että Peteä kiinnostaa kyllä Divari myös.

  5. Salban putoaminen ei varmaa, mutta karsinnat/playoutit kutsuu ja niissä ollut vahva. M-teamin tilanne on heikko, nopeesti katottuna 10pojoa voisivat saada lopulliseen sarjataulukkoon, enempi todella ihme. Eli mun nopeella päättelyllä pojo riittää salballe. Tässä mielenkiintoista se, että tiimi vs salba peli tulossa.

  6. Veikkaan, että M-team putoaa suoraan. Playouteissa Salba vs Koovee/Lasb. Mielenkiintoista kuka lähtee d1varin kakkosta vastaan pelaamaan. Uskon kyllä, että Salba, Koovee ja lasb kolmikosta kaikki voittavat karsintasarjan d1varin kakkosta vastaan.