Divarit

Salibandyseuralle jälleen tunnustus Keski-Suomen urheilugaalassa

27.01.
2017
0 Kommenttia
2
Divarit

Seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen (oik.) ja toiminnanjohtaja Jani Saukko vastaanottivat palkinnon perjantaina järjestetyssä gaalassa. Kuva: O2-Jyväskylä

Perjantai-iltana järjestetyssä Keski-Suomen urheilugaalassa salibandyseura O2-Jyväskylä sai Vuoden nuorisourheiluseura -palkinnon. Viime vuonna seura palkittiin vuoden lajiteosta.

Tunnustuksen vastaanottivat seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen ja toiminnanjohtaja Jani Saukko.

– Tämä on todella iso tunnustus seuran viime vuosien työstä. Kunnia tästä tunnustuksesta kuuluu tasapuolisesti jokaiselle seura-aktiiville, Jauhiainen kiitteli O2:n tiedotteessa.

– Seurassa on paljon toimijoita, jotka tekevät päivittäin hienoa työtä. He eivät näy julkisuudessa eikä heidän tekemäänsä työtä aina huomata. Olkoon tämä kunnianosoitus heille jokaiselle, hän jatkoi.

O2-Jyväskylän reilusta 1000 jäsenestä noin 700 on alle 18-vuotiaita.

Seura juhlistaa perjantaista tunnustusta sekä hiljattain rikottua 1000 jäsenen rajapyykkiä lauantaina naisten Salibandyliigan paikallisottelun O2-Jkl–Happee yhteydessä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.