Divarit

SB Welhoista Pohjois-Savon Vuoden nuorisourheiluseura

28.01.
2017
0 Kommenttia
4
Divarit

SB Welhojen juniorityö sai tunnustuksen Pohjois-Savon urheilugaalassa. Arkistokuva: Jari Turunen

Salibandyseurat saivat tunnustuksia vuosittaisissa urheilugaaloissa. Kuopiolainen SB Welhot valittiin perjantaina järjestetyssä Pohjois-Savon urheilugaalassa Vuoden nuorisourheiluseura -palkinnon saajaksi.

Kuopiolaisseuraan kuuluu tällä hetkellä noin 900 jäsentä, joista noin 650 on junioreita.

– Otamme tämän tunnustuksen kiitollisin ja nöyrin mielin vastaan, ja haluamme kiittää kaikkia seuratoimijoitamme ja harrastajiamme, jotka ovat olleet tekemässä seurastamme valinnan arvoisen. Kiitämme lämpimästi myös yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet tukenamme, ja mahdollistaneet laadukkaan toimintamme vuosikausien ajan. Tämä kunnianosoitus kuuluu meille kaikille”, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi kertoi SB Welhojen kotisivujen tiedotteessa.

Seura palkittiin myös vuonna 2013 Kuopion Vuoden liikuttaja -palkinnolla.

SB Welhojen lisäksi O2-Jyväskylä palkittiin perjantaina Vuoden nuorisourheiluseurana Keski-Suomen urheilugaalassa.

Linkki:
Uutinen SB Welhojen sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.