Ulkomaat

Suomalaispuolustaja jatkaa ulkomailla – edessä jo viides kausi sveitsiläisseurassa

15.01.
2017
1 Kommentti
1
Ulkomaat
Niklas Niirasen visiitti Sveitsissä sen kuin jatkuu. Kuva: Raphael Studer / unihockey.ch..

Niklas Niirasen visiitti Sveitsissä sen kuin jatkuu. Kuva: Raphael Studer / unihockey.ch..

Sveitsin Salibandyliiga NLA:ssa pelaava HC Rychenberg Winterthur on solminut jatkosopimuksen puolustaja Niklas Niirasen kanssa. Niiraselle ensi kausi Sveitsissä on jo viides.

Loviisan Torin kasvatti on edustanut Suomessa vain kasvattajaseuraansa. Divarissa hän on iskenyt nuorella iällä 61 ottelussa tehot 30+27 ja myöhemmin liigassa 75 ottelussa pisteet 33+24. Winterthuriin kaudeksi 2013-14 siirtynyt puolustaja oli maisemanvaihdoksen aikaan vasta 22-vuotias.

Niiranen on tehnyt myös maajoukkuedebyyttinsä pelattuaan vuonna 2013 Boråsissa yhden miesten maaottelun. U19-maaotteluita hänellä on tilillään 17 kappaletta.

Winterthurissa tilastot ovat olleet vakuuttavat. Puolustajan tontilta 91 pelatussa NLA-ottelussa on syntynyt 38 maalia ja 48 maalisyöttöä.

– Niklas on loistava kahden suunnan moderni pelaaja, joka on hyvä puolustamaan ja jättää jälkensä peliin. Hän on myös loistotyyppi, joka on saavuttanut suosion joukkueessa vaatimattomuudellaan ja sympaattisuuudellaan. Valmennettavana hän on todella luotettava pelaaja, jonka taso ei ailahtele. Niklas on tärkeä hahmo, kun puhutaan pokaalien metsästämisestä, veistelee Winterthurin urheilujohtaja Patrick Albrecht seuran nettisivuilla.

HC Rychenberg Winterthurin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
fanittaja
15/01/2017
Tuon kaverin haluaisin nähdä myös maajoukkueen käytössä. Viimeisin muisto on Kivilehdon pakkiparina Loviisassa. Vaikka joukkue ei menestynyt oli tuo pari silloin liigan tehokkain pakkipari. Niiranen muistaakseni oli koko liigan tehokkain pakki. Vois vaihtaa Juhiksen kanssa paikkaa eli nuorille tulevaisuuden pakeille tilaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.