Liigat

Tähtihyökkääjän vamma uusiutui paluuottelussa – ”Takareidessä nyppäsi ilkeästi”

10.01.
2017
3 Kommenttia
0
Liigat
Jari Hankkion epäonni jatkui Oulussa. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Jari Hankkion epäonni jatkui Oulussa. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljien kauden paras pistemies Jari Hankkio on kokenut loistavan alkukauden jälkeen epäonnea loukkaantumisen muodossa.

Miesten Salibandyliigan pistepörssissä neljäntenä tehoin 22+8 keikkuva Hankkio loukkasi reitensä 17.12. ottelussa Steelersiä vastaan ja joutui huilaamaan kaksi seuraavaa ottelua. Eilen Oulun Luistinseuraa vastaan mies nähtiin jälleen kehissä, mutta vamma uusiutui.

– Takareidessä nyppäsi ilkeästi Steelers-pelissä ennen joulua. Kuntoutin jalkaa seuraavien viikkojen aikana ja testien ja yleistuntemusten perusteella olin pelikuntoinen OLS-pelin alla. Kolmannen erän alussa eilen kävi sitten sama juttu kuin viimeksi, Hankkio kertoi Pääkallo.fi:lle.

– Tilanne oli hyvin samanlainen kuin viimeksi, eli pidempi spurtti. Tilanteessa ei ollut kontaktia. Molemmilla kerroilla kyseessä on ollut pidempi juoksu puolustuspäähän. Pelikaverit ovatkin vitsailleet, että sen siitä saa, kun yrittää esittää puolustavaa hyökkääjää, Hankkio jatkoi.

Vielä ei ole varmuutta kauanko Hankkio on sivussa, mutta valmennuksen kanssa on nyt sovittu, että tilanne katsotaan varman päälle.

– Sovittiin, että otetaan vaikka yksi ylimääräinenkin viikko toipumiseen, että olen iskussa, kun aletaan pelaamaan isoista asioista. Nyt ei pidä kiirehtiä, vaikka toki hieman kiristää, kun menossa on hyvä kausi niin itselläni kuin koko jengilläkin, maajoukkueessakin syyskauden aikana debytoinut maaliruisku harmitteli.

Koko loppukausi ei kuitenkaan ole vaarassa?

– Reisivammat ovat vähän vaikeita arvioida, mutta näillä näkymin ei missään nimessä pitäisi olla loppukausi vaarassa. Puhutaan varmaankin viikoista ja toivoisin, ettei kuitenkaan kovin monesta viikosta.

Hankkion loukkaantumisesta huolimatta SPV voitti OLS:n sunnuntaina lukemin 9-5.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jumpalle
10/01/2017
Kannattais varmaan reenata noita rimppa kinttuja ni pysyis jalatkin kondiksessa....
Näinköhän.
10/01/2017
Itsellä takareisivammat on syntyneet aina silloin kun reenattu ylikovaa, joten epäilen ettei se treenaamalla parane. Ja sitten kun se menee kerran niin uusituu todella herkästi vaikka olettaisi, että on jo kuntoutunut.
Sivusta seuraaja
11/01/2017
Toi nyt oli aika tyhmä kommentti. Onko jollakin pikajuoksijalla esim. takareisi joskus revähtänyt.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.