Liigat

Tehokas kaksiminuuttinen ratkaisi – EräViikingit valloitti miesten Suomen Cupin

21.01.
2017
14 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Classic ja EräViikingit mittasivat toisiaan lauantaina miesten Suomen Cupin finaalissa. EräViikingit voitti ottelun maalein 5-4.

Ottelun ensimmäinen erä oli helsinkiläisten heiniä ja tauolle mentiin lukemissa 1-2. Classic kuitenkin paransi ottelun edetessä otteitaan ja viimeiseen periodiin lähdettiin 2-2-tasatilanteessa.

Classic vastasi kolmannen erän avausmaalista kahden miehen ylivoimalla. EräViikinkien kahden minuutin tehojakso erän puolivälissä tuotti kolme osumaa ja tilanne muuttui vieraiden kahden maalin johdoksi. Classic kavensi vielä, mutta ei päässyt tasoihin kovasta kiristä huolimatta.

Mika Moilanen ja Tuomas Iiskola iskivät pisteet 1+1 ottelussa. Santtu Strandberg torjui mallikkaasti maalillaan ja pysäytti 21 laukausta. Classicin Sami Johansson onnistui pistein 2+1.

Ottelutilastot

Lue myös:
Korsmanille ensimmäinen sulka hattuun päävalmentajana: ”Tampereella pelattiin tänään huippusalibandya
Suomen Cupin finaalin voittomaalin tekijä: ”Vähän kävi tuuria, mutta hyvä, että meni sisään”
Classic-kapteeni harmitteli virheitä ja tehottomuutta: ”Simppeleitä ja turhia virheitä tuli”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
BGBJ
21/01/2017
Kiitos miehet hienosta finaalista!
Fakta
21/01/2017
Siinä anto dumaritkin vielä kahdella naurettavalla jäähyllä vamilylle voiton saumat , mut ei maistunu. Sit tasotus jäähy viä, kyllä täytyy pelaajien saada antaa kunnon palautetta tuomareille kun vihellykset on kaukana finaalin arvoisesta toiminnasta. Mut loppu hyvin kaikki hyvin , parempi voitti tällä kertaa.
S7
21/01/2017
Ensimmäinen pytty himassa, vaikka meillä Aro joka ei muka osaa pelata, eikä Tiitu;-). Lisää tulee keväällä!!
Katsoja
21/01/2017
Pikkasen oli dumarit pihalla ja ErViä vastaan. Näin neutraalina katsojanakin vähän hävetti.
TV2
21/01/2017
Näiltä selostajilta toivoisi, että vähän mietittäisiin mikä rooli on kun lähdet selostamaan otteluita! Katsojalle on huomattavasti mukavampaa kun selostus on tasapuolista! Onneksi miesten cup oli näin hyvätasoinen! Lajia tuntematon vieraani kysyi naisten pelin jälkeen, että onko nämä muka Suomen parhaat joukkueet?
Pekka Kuuppa
21/01/2017
Eikö Jakke Nieminen dominoinutkaan tehoillaan?
#51
21/01/2017
Jarkko Nieminen, ihan turisti oli..TOSSAJA... Meidän maskotti:) Vai mitä sanoo Jakke? NI.
S7
21/01/2017
Onneksi tepsi voitti! Miten sen nyt sanoisi korrektisti, no yritetään, tepsiläiset oli ehkä nuoria ja kokemattomia, mutta urheilullisia.
BGBJ
21/01/2017
ÄÄÄ - hirveetä katsoa! Tämäkö on taso naisten liigassa ja näitäkö - kö - leivotaan suomenmestareita superliigassa? Ankat taapersi viimeisen erän todella hyvin - tps nipin napin selvisi! Ei tarvitse olla korrekti, Ankoilla kuitenkin näytti enemmän salibandyltä! Voi hyvää päivää tämä tepsin huitominen...
Puheet seis
21/01/2017
Spekulointi saisi loppua Niemisen osalta. Hän on maailmanluokan pelaaja. Tenniksessä.
Pate
22/01/2017
Millähän sen yhden vanhuksen sais Classicin peleissä muualle siitä kaukalon reunalta? Ukko heiluu ja huitoo ku heikkopäinen aina kun sinipaitaista tönästään. Ja lähes poikkeuksetta ilman syytä.
S7
22/01/2017
Eli vanha kunnon "heeii-mies", yleensä näihin törmää junnupeleissä :-). Omaa jengiä aina rikotaan ja kohdellaan väärin, mutta itte ei tehä mitään. Heeii-mies ei arkaile myöskään arvostella dumareita
Heikki
22/01/2017
PATE Hönö kuuluu kalustoon ja pelistä ei tule mitään jos Hönö ei neuvo tuomareita. Olennainen osa peliä.
Pate
22/01/2017
Eilen ei sitte neuvot menny perille :) Tai meni, sen verran vihkoon taas tuo kaksikko veti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.