Divarit

TPS:n vahva vire jatkuu – M-Teamin edellisestä voitosta jo lähes kolme kuukautta

11.01.
2017
5 Kommenttia
2
Divarit
TPS kaatoi M-Teamin kotikentällään maalein 4-2. Kuva: Anssi Koskinen

TPS kaatoi M-Teamin kotikentällään maalein 4-2. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyliigan keskiviikon ottelu pelattiin Turussa, jossa play offien kotietua jahtaava TPS kukisti sarjajumbo M-Teamin 4-2. TPS on nyt voittanut viimeisistä kuudesta ottelustaan viisi.

M-Team vei vielä avauserän Riku Holopaisen ja Mikko Laakson maaleilla 2-1, mutta siihen helsinkiläisten ilonaiheet loppuivat. Toisessa erässä Ville Laine ja Eero Jalo nostivat isännät edelle ja kymmenen minuuttia ennen loppusummeria Janne Nurminen laukoi loppunumerot.

Kuudentena oleva TPS nousi voitollaan pisteen päähän sarjanelonen Happeesta, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. M-Team on sarjataulukon viimeisenä, eikä ole voittanut yhtäkään ottelua viimeisestä yhdeksästä. M-Team voitti kamppailun viimeksi lokakuun puolivälissä.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoossa ottelulla Westend Indians – Classic.

Teksti: Salibandyliigan tiedote

Keskiviikon salibandytulokset:
TPS-M-Team 4-2 Ottelutilastot Anssi Koskisen ottelukuvat
Erä Akatemia-ÅIF 4-5 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arto Kilponen
11/01/2017
Melkein tammikuun puoliväliin asti sitä sai odotella, mutta nyt ollaan sitten siinä tilanteessa, että top-6 joukkueet ovat myös sijoilla 1-6 runkosarjassa. Eikä tarvitse mussuttaa mistään peleistä kädessä tai maalieroista, sillä sarjassa on tasan kuusi positiivista maalieroa ja on sanomattakin selvää keillä ne ovat. Nyt sitten loput runkosarjasta voidaan playoffien osalta neppailla niin, että katsotaan kuka käy Nokian lisäksi putoamassa EräViikingeille ja Classicille puolivälierissä ja miten SPV-Happee-Oilers-TPS jakavat loput puolivälieräparit keskenään.
Pulla poski
12/01/2017
Jaakola 4 divarin ukkoja. 2-2 tasoitus maalissa antaa eka omalle pelaajalla poikkaria selkään ja sen jälkeen on kuin puolukka sielä ja omissa pölisee.. Kehtaa vielä mennä mussuttamaan tuomarille niitä "pieniä" pyöreitä poskiaan.....
S7
12/01/2017
Toi on kyllä totta. Ei tämä kaveri ja muutamat muutkaan ole urheilullisesti liigan vaatimalla tasolla. Eilen tehot nuorisolle. Toki ei ole pelkkää juoksua tää laji, mutta nykyliigassa pitää sekin puoli hoitaa, jos vaikka kattoo pihaa ja savosta, pojista on nykyn aika kaudella lähtenyt poikamainen pyöreys pois ja tulos? Kovista tullut vielä kovempia. Koovee peli ihan viimeinen mahis, voitolla jotain saumoja säilyä...
moose
12/01/2017
Yhdellä liigatason kentällä et pärjää. 2-2 maalissa turkulaiset sitovat mteamin pakit aika komeasti, tämähän selvä rike mutta jää yllättäen näkemättä.
fanalyysi
12/01/2017
Toisaalta voipi viisastella että 6 porukalla on negatiivinen maaliero. Onko ero 0 tai +4 15/16 matsin on pyöristysvirhe. Mielenkiintoa analyysiin saa pohtimalla päästettyjen maalien lkm korrelaatio pudotuspeli menetykseen. Vahva veikkaus on että korreloi enemmän kuin tehtyjen maalien.
Puolimatkan krouvin analyysia kaipaisi joukkueista ja erityisesti taktiikasta. Ei taida olla kuin kultahammasrannikon bussista ollut puhetta, joskin kun sekin bussi antaa parhaimmillaan päädystä prässiä niin on se ainakin erilainen Åberg -vuoro verrattuna vaikka Huuhkajiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.