Tuorein tieto – Jarkko Nieminen debytoi tiistaina Salibandyliigassa

Jarkko Nieminen pelaa tiistaina. Kuva: Salibandyliiga

Jarkko Nieminen pelaa tiistaina. Kuva: Salibandyliiga
Jarkko Nieminen pelaa tiistaina. Kuva: Salibandyliiga

Ex-tennisässä Jarkko Nieminen on ollut loukkaantuneena koko Salibandyliigan kauden 2016-2017. Tänään maanantaina Classic tiedotti, että Nieminen pelaa tiistaina 17.1. kotikentällään Steelersiä vastaan.

Nieminen on kärsinyt tällä kaudella kantakalvon tulehduksesta. Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola vahvisti Pääkallo.fi:lle, että debyytti nähdään tiistaina.

Onko tosissaan ihan 100% varmaa, että Nieminen pelaa huomenna?

– Ehkä siinä tapauksessa ei pelaisi jos sattuisi jokin yllättävä onnettomuus, kuten jäisi auton alle tai vastaavaa, Peltola naurahtaa.

– Sen takia emme voineet tiedottaa aiheesta aiemmin, kun jalka kipeytyi aina uudelleen. Vasta tänään saimme varmuuden asiasta ja siksi tiedotuskin on näin myöhäistä. Hän kävi itse kokeilemassa pelikuntoa Helsingissä.

Onko hän nyt sitten täydessä pelikunnossa?

– Kaveri ei ole pystynyt kolmeen kuukauteen olemaaan mukana ja sittemminkin jalka on kipeytynyt harjoitusten jälkeen. Ei kait se mikään optimaalinen valmistautuminen ole. Vaivoja on ollut edelleen, mutta huomenna hän pelaa, Peltola lupaa.

Classicin tiedotteen mukaan Niemisen pelipaikka tulee olemaan vasen laitahyökkääjä.

26 comments

  1. No ainakin selitys on valmiina jos ei pärjää kovin hyvin 🙂

  2. Kaverilla heikko kakkossyöttö. Siihen pitää Steelerssin iskeä.

  3. Ei siinä mitään selitelty vaan vastattiin kysymykseen.No huippuhyökkääjä ja maajoukkuemies Lassi Vänttinen teki tehot 1+1 ensimmäisessä ottelussa pitkän tauon jälkeen.Eli jos Nieminen tekee yhden pisteen niin olen tyytyväinen =)

  4. Jarkko ei ole 3 kuukauteen pystynyt olemaan mukana mutta nyt hyppää askiin. Täytyy olla todella lahjakas ja paljon annettavaa joukkueelle että on jotain hyötyä kentällä. Eiköhän tule olemaan ensimmäinen ja viimeine peli tällä kaudella 🙂

  5. Hyvä laittaa kentälle markkinointimielessä tällaista heikompaa vastusta vastaan.. katotaan vaan niin ei kestä pelaamista jatkossa enää 😀

  6. Veikkaan että tuon ottelun jälkeen ilmoitetaan että jalka ei vaan oo kunnossa. Loppukausi kuntoutetaan mutta saatiinpahan median huomio.

  7. Loistava uutinen, ajoitus olisi voinut olla vielä parempi. Nyt tiistaina urheilutoimittajat ovat suurelta osin seuraamassa urheilugaalaa.
    Toivotaan silti että classic saa hallin täyteen. Fanseat saa varmasti uusia katselijoita.
    Tsempit Jarkolle!

  8. Eipä taida liigasta kovin montaa Classicia kovempaa joukkuetta löytyä, jos ainuttakaan. Steelers on vain pisteen play-off paikkaa jäljessä, mutta ilmeisesti saa vain EräViikinkejä vastaan peluuttaa?

  9. Pakkohan tuo on FanSeatilta katsoa. Ja sitten uudestaan kohokohdat Classicin julkaisemalta maalikoosteelta. Eikun niin joo.

  10. Kunhan nyt ei vaan sattuisi Jarkolle mitään jo heti ekassa erässä.

  11. Huomenna saa moni palstalainen mennä nurkkaan häpeämään. Vaikkei hirmutehoja tulisikaan, tulette näkemään mitä ero on (huippu)urheilijalla ja harrastajalla.

    Tehot tulee jos on tullakseen, mutta veikkaan että ekaan erään 2+0 ja yhteensä 3+1. Siitä sitten majuspekulaation käyntiin vaikkei Steelers nyt Jarkolle mikään mittari ole.

  12. Tätä Jarkon ylivertaisuutta vähän pelkäänkin. Jää sählyt tähän kauteen ja ensi vuodelle tulee sopimus Espoo Unitedin kanssa. Jääkendoa pääasiassa, mutta koristakin jos tarvetta löytyy. Huippu-urheilija kuitenkin kyseessä (lajista riippumatta, kuten Elmokin oli).

  13. Miettikää ittenne sen jätkän saappaisiin joka rönyää kesän rajut fysiikat, treenaa lajitreeneissä joka kerta täysiä ja koittaa kaikkensa että pääsisi maajoukkuemiehiä vilisevän mestarisuosikin kokoonpanoon tai edes pariksi vaihdoksi kentälle. Sitten tulee Niemis Jake ja vie paikan treenaamatta. Tai siis melkein, oli kuulemma käynyt oikeen HELSINGISSÄ asti KOKEILEMASSA pelikuntoa.

    Muutenkin tää classic – nieminen sekoilu on vienyt jo ihan tarpeeksi uskottavuutta lajilta.

    Ei sen suurempaa vihaa Classicin suuntaan, hieno seura. Mutta kyllä tää homma meni kokonaisuudessaan täysin pelleilyksi.

  14. Arvostin Jarkkoa suuresti urheilijana ja ihmisenä, kaikki tuo on ropissut.. Miksi Jarkko lähdit tähän julkisuustempaukseen mukaan ??

  15. Voisiko kyseessä olla että on loukin jälkeen treenannut riittävästi ollakseen myös pelillisesti pelipaikan arvoinen. Tuskin ihan suoraan loukilta laatikkoon hyppää.

  16. Salibandyllä on nyt hyvä mahdollisuus nostaa profiliaan Niemisen avulla.
    Säbä on puhdasta urheilua, ilman dopingia ja väkivaltaa?
    Katsoin viimeisen Jyp- IFK matsin todella ikävä näköisen taklauksen kommentointia, kiekon asiantuntijoiden mukaan täysin sääntökirjan mukainen taklaus. Taitokiekkoilija lanattiin yli 100 kiloisen järkäleen toimesta, loppukausi ohi taklatulta.
    Kiekkoliiga Suomessa on menettämässä suosiotaan juuri tälläisten uutisten takia, ehkä syystäkin jos ei muuta kehitystä ole tapahtunut liigassa viime vuosina, ainoastaan väkivallan lisääntyminen.
    Salibandyssä sattuu myös jonkin verran ylilyöntejä joihin liigan kurinpito ei ole tarpeeksi voimakkaasti puutunut. Tässä ei kannattaisi kopioida kiekon toimintatapoja vaan säbän pitäsi olla se vaihtoehtoa jossa pelaajat kunniottaa toisiaan ja taitoa arvostetaan enemmän kuin väkivaltaa. Lajin arvostus näin nousee perheiden keskuudessa ja voi laskea ”kovien äijien” piireissä.

  17. Huippu urheilijat on yleensä monilahjakkuuksia, jos Bolt dominoi luultavasti juoksu uransa jälkeen futis kenttiä niin tekeekö se jalkapallosta lajin missä kuka tahansa pärjää pääsarjatasolla ja jos vaan on urheilullinen vai onko sekin kenties vaan pr temppu? Herätys nyt ja vähän kunnioitusta huippu urheilijoita kohtaan…

  18. Jahka peli on ratkennut noin 40 minuutissa, Nieminen istutetaan ykköseen takatolpalle odottamaan tyhjiä maaleja. Classic ei julkaise maalikoostetta ja hehkuttavat Niemisen huikeita osumia. Ja kansa uskoo. Kuvio suunniteltu jo kauden alusta asti.

    Pari viestiä ylemmälle kukkahattu kiekkomiehelle: Jääkiekko ei menetä suosiotaan mihinkään, lätkää korkeintaan MM-kisojen aikaan katsovat vain saavat ääntään kuuluviin. Kuka tahansa jääkiekosta jotain tietävä näkee, että taklaus on puhdas. Sen tietää myös Miklik. Ja kyllä, salibandy on taitolaji, joten olet seuraamassa oikeaa lajia.

  19. Bolt dominoi futis kenttiä. Sen haluan nähdä 😀 muista nyt ettei Suomen potkupallo kentät ole lähelläkään futista..

  20. Toivottavasti ei pärjää, ihan sählyn uskottavuuden takia. Sählyä pidetään jo nyt höntsälajina niin tuskinpa tämä ainakaan hyvää tekee lajille.

  21. Laita joku junnu kahden hyvän pelaajan väliin liigassa ja kas kummaa jo on majussa! Sen verran osaavat, että kun kunnolla ruokitaan niin aina se Jarkko joskus maalinkin tekee!

  22. Joojoo vihaajat vihaa selkeesti yläpuolella olevissa kommenteissa. Kateelliset vaan huutelee kun ei ole heillä riittänyt millään tasolle urheilussa.