Liigat

Tuorein tieto – Jarkko Nieminen debytoi tiistaina Salibandyliigassa

16.01.
2017
26 Kommenttia
9
Liigat
Jarkko Nieminen pelaa tiistaina. Kuva: Salibandyliiga

Jarkko Nieminen pelaa tiistaina. Kuva: Salibandyliiga

Ex-tennisässä Jarkko Nieminen on ollut loukkaantuneena koko Salibandyliigan kauden 2016-2017. Tänään maanantaina Classic tiedotti, että Nieminen pelaa tiistaina 17.1. kotikentällään Steelersiä vastaan.

Nieminen on kärsinyt tällä kaudella kantakalvon tulehduksesta. Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola vahvisti Pääkallo.fi:lle, että debyytti nähdään tiistaina.

Onko tosissaan ihan 100% varmaa, että Nieminen pelaa huomenna?

– Ehkä siinä tapauksessa ei pelaisi jos sattuisi jokin yllättävä onnettomuus, kuten jäisi auton alle tai vastaavaa, Peltola naurahtaa.

– Sen takia emme voineet tiedottaa aiheesta aiemmin, kun jalka kipeytyi aina uudelleen. Vasta tänään saimme varmuuden asiasta ja siksi tiedotuskin on näin myöhäistä. Hän kävi itse kokeilemassa pelikuntoa Helsingissä.

Onko hän nyt sitten täydessä pelikunnossa?

– Kaveri ei ole pystynyt kolmeen kuukauteen olemaaan mukana ja sittemminkin jalka on kipeytynyt harjoitusten jälkeen. Ei kait se mikään optimaalinen valmistautuminen ole. Vaivoja on ollut edelleen, mutta huomenna hän pelaa, Peltola lupaa.

Classicin tiedotteen mukaan Niemisen pelipaikka tulee olemaan vasen laitahyökkääjä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
16/01/2017
No ainakin selitys on valmiina jos ei pärjää kovin hyvin :)
3+3 tehot ja pari ässää päälle
16/01/2017
tuossahan tuo jo olikin
Severus Kalkaros
16/01/2017
Kaverilla heikko kakkossyöttö. Siihen pitää Steelerssin iskeä.
spesialisti
16/01/2017
veikkaan että tekee koholyönnillä maalin
Minäkinpahoitinmieleni
16/01/2017
Ei siinä mitään selitelty vaan vastattiin kysymykseen.No huippuhyökkääjä ja maajoukkuemies Lassi Vänttinen teki tehot 1+1 ensimmäisessä ottelussa pitkän tauon jälkeen.Eli jos Nieminen tekee yhden pisteen niin olen tyytyväinen =)
Lasakne
16/01/2017
Jarkko ei ole 3 kuukauteen pystynyt olemaan mukana mutta nyt hyppää askiin. Täytyy olla todella lahjakas ja paljon annettavaa joukkueelle että on jotain hyötyä kentällä. Eiköhän tule olemaan ensimmäinen ja viimeine peli tällä kaudella :)
Hahaha
16/01/2017
Hyvä laittaa kentälle markkinointimielessä tällaista heikompaa vastusta vastaan.. katotaan vaan niin ei kestä pelaamista jatkossa enää :D
Penkiltä
16/01/2017
Veikkaan että tuon ottelun jälkeen ilmoitetaan että jalka ei vaan oo kunnossa. Loppukausi kuntoutetaan mutta saatiinpahan median huomio.
Stadi
16/01/2017
Loistava uutinen, ajoitus olisi voinut olla vielä parempi. Nyt tiistaina urheilutoimittajat ovat suurelta osin seuraamassa urheilugaalaa.
Toivotaan silti että classic saa hallin täyteen. Fanseat saa varmasti uusia katselijoita.
Tsempit Jarkolle!
Hahahalle
16/01/2017
Eipä taida liigasta kovin montaa Classicia kovempaa joukkuetta löytyä, jos ainuttakaan. Steelers on vain pisteen play-off paikkaa jäljessä, mutta ilmeisesti saa vain EräViikinkejä vastaan peluuttaa?
Lihava Piippu
16/01/2017
Pakkohan tuo on FanSeatilta katsoa. Ja sitten uudestaan kohokohdat Classicin julkaisemalta maalikoosteelta. Eikun niin joo.
Terhi
16/01/2017
Kunhan nyt ei vaan sattuisi Jarkolle mitään jo heti ekassa erässä.
Jymy
16/01/2017
Huomenna saa moni palstalainen mennä nurkkaan häpeämään. Vaikkei hirmutehoja tulisikaan, tulette näkemään mitä ero on (huippu)urheilijalla ja harrastajalla.

Tehot tulee jos on tullakseen, mutta veikkaan että ekaan erään 2+0 ja yhteensä 3+1. Siitä sitten majuspekulaation käyntiin vaikkei Steelers nyt Jarkolle mikään mittari ole.
Ranskalainen visiitti
16/01/2017
Tätä Jarkon ylivertaisuutta vähän pelkäänkin. Jää sählyt tähän kauteen ja ensi vuodelle tulee sopimus Espoo Unitedin kanssa. Jääkendoa pääasiassa, mutta koristakin jos tarvetta löytyy. Huippu-urheilija kuitenkin kyseessä (lajista riippumatta, kuten Elmokin oli).
Hyvä
16/01/2017
Jarkko.Vie niitä.
Tupin_Purija
16/01/2017
Miettikää ittenne sen jätkän saappaisiin joka rönyää kesän rajut fysiikat, treenaa lajitreeneissä joka kerta täysiä ja koittaa kaikkensa että pääsisi maajoukkuemiehiä vilisevän mestarisuosikin kokoonpanoon tai edes pariksi vaihdoksi kentälle. Sitten tulee Niemis Jake ja vie paikan treenaamatta. Tai siis melkein, oli kuulemma käynyt oikeen HELSINGISSÄ asti KOKEILEMASSA pelikuntoa.

Muutenkin tää classic - nieminen sekoilu on vienyt jo ihan tarpeeksi uskottavuutta lajilta.

Ei sen suurempaa vihaa Classicin suuntaan, hieno seura. Mutta kyllä tää homma meni kokonaisuudessaan täysin pelleilyksi.
Urheilun ystävä
16/01/2017
Arvostin Jarkkoa suuresti urheilijana ja ihmisenä, kaikki tuo on ropissut.. Miksi Jarkko lähdit tähän julkisuustempaukseen mukaan ??
Heikki
16/01/2017
Voisiko kyseessä olla että on loukin jälkeen treenannut riittävästi ollakseen myös pelillisesti pelipaikan arvoinen. Tuskin ihan suoraan loukilta laatikkoon hyppää.
Kukkahattu Kiekkomies
16/01/2017
Salibandyllä on nyt hyvä mahdollisuus nostaa profiliaan Niemisen avulla.
Säbä on puhdasta urheilua, ilman dopingia ja väkivaltaa?
Katsoin viimeisen Jyp- IFK matsin todella ikävä näköisen taklauksen kommentointia, kiekon asiantuntijoiden mukaan täysin sääntökirjan mukainen taklaus. Taitokiekkoilija lanattiin yli 100 kiloisen järkäleen toimesta, loppukausi ohi taklatulta.
Kiekkoliiga Suomessa on menettämässä suosiotaan juuri tälläisten uutisten takia, ehkä syystäkin jos ei muuta kehitystä ole tapahtunut liigassa viime vuosina, ainoastaan väkivallan lisääntyminen.
Salibandyssä sattuu myös jonkin verran ylilyöntejä joihin liigan kurinpito ei ole tarpeeksi voimakkaasti puutunut. Tässä ei kannattaisi kopioida kiekon toimintatapoja vaan säbän pitäsi olla se vaihtoehtoa jossa pelaajat kunniottaa toisiaan ja taitoa arvostetaan enemmän kuin väkivaltaa. Lajin arvostus näin nousee perheiden keskuudessa ja voi laskea "kovien äijien" piireissä.
Älkää ny jaksako
16/01/2017
Huippu urheilijat on yleensä monilahjakkuuksia, jos Bolt dominoi luultavasti juoksu uransa jälkeen futis kenttiä niin tekeekö se jalkapallosta lajin missä kuka tahansa pärjää pääsarjatasolla ja jos vaan on urheilullinen vai onko sekin kenties vaan pr temppu? Herätys nyt ja vähän kunnioitusta huippu urheilijoita kohtaan...
46
16/01/2017
Jahka peli on ratkennut noin 40 minuutissa, Nieminen istutetaan ykköseen takatolpalle odottamaan tyhjiä maaleja. Classic ei julkaise maalikoostetta ja hehkuttavat Niemisen huikeita osumia. Ja kansa uskoo. Kuvio suunniteltu jo kauden alusta asti.

Pari viestiä ylemmälle kukkahattu kiekkomiehelle: Jääkiekko ei menetä suosiotaan mihinkään, lätkää korkeintaan MM-kisojen aikaan katsovat vain saavat ääntään kuuluviin. Kuka tahansa jääkiekosta jotain tietävä näkee, että taklaus on puhdas. Sen tietää myös Miklik. Ja kyllä, salibandy on taitolaji, joten olet seuraamassa oikeaa lajia.
Minäpahoitinmieleni
16/01/2017
Bolt dominoi futis kenttiä. Sen haluan nähdä :D muista nyt ettei Suomen potkupallo kentät ole lähelläkään futista..
kädetristiin
16/01/2017
Toivottavasti ei pärjää, ihan sählyn uskottavuuden takia. Sählyä pidetään jo nyt höntsälajina niin tuskinpa tämä ainakaan hyvää tekee lajille.
Tää on niin nähty!
16/01/2017
Laita joku junnu kahden hyvän pelaajan väliin liigassa ja kas kummaa jo on majussa! Sen verran osaavat, että kun kunnolla ruokitaan niin aina se Jarkko joskus maalinkin tekee!
Nakkisoppa
17/01/2017
Joojoo vihaajat vihaa selkeesti yläpuolella olevissa kommenteissa. Kateelliset vaan huutelee kun ei ole heillä riittänyt millään tasolle urheilussa.
Peetu
17/01/2017
Ei ole helpoin laji jos kärsii jalkavaivoista

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.