Liigat

Turussa lähes 1400 katsojaa – TPS iski voittomaalin 28 sekuntia ennen loppua

30.01.
2017
23 Kommenttia
5
Liigat

TPS:lla kulkee ja yleisöä riittää. Maanantaina kaatui SPV maalein 3-2. Voittomaalin iski Sami Saarinen (toinen oik.) ajassa 59.32. Kuva: Anssi Koskinen

TPS isännöi SPV:tä maanantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Turkulaisryhmä löi vieraat maalein 3-2.

Joukkueiden välinen vääntö oli tiukkaa alusta asti. Avausmaali näki päivänvalon vasta ajassa 29.57 Olli Laineen toimesta. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 2-1.

Mikko Kohonen tasoitti pelin ajassa 48.08 ja viimeiselle kympille mentiin tasatilanteessa. Ottelun ratkaisijaksi nousi Sami Saarinen, joka iski voittomaalin ajassa 59.32.

TPS:n tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Eero Jalo. Vieraiden pistenikkareita olivat 1+1 nakuttaneet Sami Koski sekä Kohonen. Ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 1388 silmäparia.

TPS on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun viimeisestä yhdeksästä. Hyvän vireen myötä joukkue on viidentenä, mutta tasapisteissä edellä olevien Happeen ja SPV:n kanssa. Seinäjokilaisilla tappio oli toinen perättäinen. SPV on sarjataulukon kolmantena.

Ottelutilastot

Anssi Koskisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
turkulainen
30/01/2017
Sen verran täytyy kommentoida, että TPS on toki tehnyt hyvää työtä markkinoinnin suhteen, mutta noita ilmaislippuja peleihin tulee niin monesta tuutista, että alkaa lehtiroskis jo täyttyä.
Toinen Turkulainen
30/01/2017
Mistä niitä ilmaislippuja sitten saa hankittua? Pitäisikö tulla ihan mainoksien mukana?
Roskisdyykkari
30/01/2017
TURKULAISELLE. Kun noin mielesi olet pahoittanut, ja noin pahoin voit, niin keskitä voimasi johonkin muuhun kuin nolla-arvoiseen kommentointiin.
Heh heh
30/01/2017
Jos on kerran ilmainen niin mihin tarvitsee jotain lippuja?en oo ikinä ymmärtäny.
Ei kuulu tänne
30/01/2017
mutta mistä löytyy Suomen miesten majun kokoonpano Tsekki otteluun, joka pelataan 4.2. Marli-Areenalla?
Minäpahoitinmieleni
30/01/2017
Voisiko clasu ja ev saada oman sarjan niin tämä sarja olisi jännä :D
Ent.turkulainen
31/01/2017
Jos sulla turkulainen on ylimääräisiä pääsylippuja Tepsin peleihin, laita hyvä kiertämään ja anna niitä muille. Esimerkiksi meidän perheelle kelpaisi seuraavaan matsiin kolme lippua. Voit jättää ne lipunmyyntiin nimellä "ent turkulaiselle". KIITOS :-)
Tapsa
31/01/2017
Loppunut lötjösenki jatkuva tepsin lyöminen melko seinään kun tulokset on kääntyneet voitoksi ja kaverikoutsit on alkanut sulamaan
Åbo
31/01/2017
Turusta tulossa vääjäämättä Suomen säbä kaupunki. Toinen mahdollisuus on Ervillä tai Oilerssilla kumpi löytää jipot saada kansa katsomoihin. Classic on jäämässä jalkoihin, viime pelissä (vaikka Nieminen mukana) vain puolet Turun eilisestä yleisömäärästä. Classic ei tule saamaan Tamperetta taakseen, koska pelaaja kaappaukset ärsyttävät isoa osaa potentiaalista yleisöä.
Stadi
31/01/2017
Juuri näin, kuten ÅBOlainen toteaa, Turussa on hyvä pöhinä päällä.
Marli Areenalla on sopivat olosuhteet säbälle ja sijantikin Turun keskustan tuntumassa.
Harmi että se ei näy tv:n kuvassa kun kamerat on sijoitettu niin että näytetään tyhjää katsomoa, ei näin.
Helsingissä ei ole kunnollista säbähallia mikä on iso puute joka rajoittaa kasvua. Vantaalle on liian pitkä matka mikä näkyy EräViikingkien yleisömäärissä, voisiko pudotuspelit pelata Nordiksella?
Espoossa on myös kasvua mutta se on tullut pääosin yhden Metro Areenan derbyn kautta.
Tapiolan UH on auttamattoman vanha nykyiaikaiselle katsojalle, missä viipyy uusi halli metroaseman viereen?
Lasbilla olisi mahdollisuus samaan kasvuun kuin Turussa jos pelaisivat kaikki matsit Lahdessa.
Oululla olisi myös mahdollisuus panostaa parempiin olosuhteisiin, milloin siellä pelataan ensimmäinen jäähallimatsi?
Tampereen Classic on ollut ykkönen yleisömäärissä, näin myös tällä kaudella. Turku on hyvä haastaja, jos pelaavat pudotuspeleissä voidaan nähdä vieläkin suurempia yleisömääriä?
Heh heh
31/01/2017
Aika kaukana on ollut ja on salibandyliigamitalit turusta :-)
Just niin
31/01/2017
Ei niitä mitaleita voiteta isoilla rahahalleilla.Ja hyvä niin.
TeräväKyvä
31/01/2017
Nyt kun yleisömäärät alkavat olemaan >1000, niin eikös muitakin katsomoita voitaisi avata?
Ja
31/01/2017
Pelaajiahan kasvukeskukset saavat puoli-ilmaiseksi sijaintinsa ja väestömääränsä takia.Helsinki,Espoo,Tampere ,Turku,Oulu etc.
Maskulainen
31/01/2017
Kertokaa nyt ihmeessä turkulaiset mistä noita ilmaislippuja saa! Seuraavaksi otan pari kaveriakin mukaan peliin, jos lippuja saa ilmaiseksi.
Terhi
31/01/2017
No hehheh, on kyllä ollut mitalit kaukana Tepsillä ja rahahallilla vielä yrittää niitä haalia. Ei vaan näytä riittävän noi puoli-ilmaisetkaan kasvukeskuksiin tyrkyllä olevan pelaajat Turus. Jottain tarttis varmaan tehrä, ku joka tuutista tulevat ilmaset liputka ei enä kiinnost.
FT
31/01/2017
Confirmed. Ei mulla ainakaan ole mistään ilmaislipuista tietoakaan vaikka asun paikkakunnalla. Joka peliin maksan itseni sisään. Ilmeisesti jotain ilmaislippuja tais olla pienille tuon MM-kullan jälkeen, yhdessä pelissä?
No huh huh
31/01/2017
Ensimmäinen kotivoitto SPV:stä yli 8:aan vuoteen ja heti paukkuu henkselit turkulaisilla.Ja vielä ylivoimainen voitto.yhdellä maalilla :-)
Maskulainen
31/01/2017
Mistähän tämä ainainen huhu "massiivisesta ilmaislippujakelusta" syntyy, kun joidenkin joukkueiden peleihin tulee kunnolla katsojia? Ja "No huh huh":lle vastauksena, että ei täällä henkseleitä paukutella jonkun SPV-voiton jälkeen. Ennemmin hävettää se, että voitto tuli niin tiukasti ja ihan loppu hetkillä. Viimeksi M-Team voitti SPV:n vieraissa sentään 3 maalilla.
Marli
31/01/2017
Rahahalli=Marli Areenan olosuhteet ja palvelut kuitenkin vain jääkiekon divaritasoa.
Jos säbän liigaseurat haluavat ansaita muutenkin kuin juniorien avulla on palveluja kehitetävä.
Kun yleisömäärät nousevat yli tuhannen on seurojen mahdollista ansaita oheismyynnillä, kuten esimerkiksi ruoka- juoma- fanituotteilla.
Heh heh
31/01/2017
Trivia:Moniko jääkiekon sm-liigajengi tekee positiivista tulosta?kertokaa vaikka tänne TPS jääkiekkojoukkueen 10 viimevuoden yhteenlaskettu tulos?Ku on kerran niin hyvä bisnes..isot hallit ja huippupalvelut ja oheistuotteet :-)
Niinpä
31/01/2017
Tais TPS :n huippupalveluja tuottava lätkäpuoli tehdä ainakin vuonna 2015 2,3miljoonaa tappiota.Eli salibandy on jo nyt parempi bisnes? :-)
hattiwatti mehukatti
01/02/2017
Marli Areena on lätkää Mestiksessa pelaavan TuTon kotihalli. Oheismyynti Tepsin peleissä ei taida kartuttaa salibandy Tepsin kassaa lainkaan.

Oli katsojia saatu värvättyä katsomoon millä tahansa, se ei poista sitä tosiasiaa, että viimeisten ottelujen katsojamäärät ovat olleet korkeat salibandylle ja hieno esimerkki siitä, miten joukkueen menestyksen ja markkinoinnin kombinaatiolla saadaan kansa houkuteltua katsomoon. Voittava joukkue vetää aina paremmin puoleensa kuin häviäjä. Viimeaikaisista yleisömääristä ei olisi voinut haaveillakaan muutama kausi sitten, jolloin TPS rämpi syvällä suossa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.