Divarit

Video: 18-vuotias hyökkääjä sooloili upean maalin Divarissa

26.01.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Eero Vanhatalo oli iskussa Lappeenrannassa. Kuva: Markku Taurama.

Porin Karhut haki pisteet Lappeenrannan NST:ltä sunnuntaina. Karhut oli ottelussa parempi lukemin 7-3.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja vähämaalisia, mutta kolmannessa Karhut karkasi. Ottelun hienoimmasta osumasta (videolla ajassa 2.10) vastasi Karhujen Eero Vanhatalo. Vasta 18-vuotias Karhut-hyökkääjä laittoi NST-puolustuksen maalivahtia myöten kahville ja sen jälkeen upotti pallon verkkoon.

Vanhatalo osui Karhuille kahdesti, samoin kuin Benjamin Lepola. Markus Hautaoja takoi tehot 1+2 ja Ville Salonen antoi kaksi maalisyöttöä. NST:n osumat merkattiin Otto Valavuolle, Arto Vainikaiselle ja Juho Simolinille.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Teddy
27/01/2017
Millä perunalla tämäkin on kuvattu?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.