Divarit

Video: Blue Fox -hyökkääjä nuiji sarjajumboa tehoin 4+0

17.01.
2017
6 Kommenttia
1
Divarit
Anton Kallvik (#92) iski Blue Foxille neljä osumaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Anton Kallvik (#92) iski Blue Foxille neljä osumaa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Blue Fox voitti HIFK:n lauantaina miesten Divarissa lukemin 7-1.

Sinikettujen kotiareenalla Tähtihallissa pelatussa ottelussa isännät olivat selvästi etevämpiä. Eniten sarjajumbo HIFK:ta murjoi Blue Foxin Anton Kallvik, joka iski ottelussa neljä maalia.

Yhdeksäntenä sarjataulukossa oleva Blue Fox on hyvässä iskussa, sillä ottelu oli seitsemäs tappioton putkeen. HIFK puolestaan on napannut toistaiseksi kauden ainoan voittonsa marraskuun puolivälin tienoilla.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Läski-Salonen
17/01/2017
Mitä HIFK:n veskari ajatteli Foxin 6-1 -maalissa? Mielenkiintoinen ratkaisu lähteä uimaan selkää tuossa tilanteessa.
Läski-salonen
17/01/2017
Sinä sen sanoit. Uida selkää
Heikki
17/01/2017
Hyvä Keinänen. Hyvin sä vedät.
Japa
17/01/2017
Pallopoika oli joskus kauan sitten hyvä maalivahti, mutta jotain kummaa on tapahtunut, joka on taannuttanu tai oikeammin tainnuttanut veskarintaidot. Videon perusteella torjuntatyöskentely kokonaisuutena oli surullisen heikkoa ja kaukana entisestä tasostaan, johon aikaisemmin pystyi, ei pelkästään tuo selkäuintitilanne. HIFK tarvitsisi tähän hätään maalivahdin, joka hyvillä torjunnoilla antaisi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Tämä nykyinen selkäuimari pyyhkii viimeisetkin mahdollisuudet voitolle, valitettavasti.
Veskari vain ongelmana?
17/01/2017
Herätys nyt. Jos joukkue tekee yhden maalin, niin aika kova kassari tarvitaan "antamaan joukkueelle mahdollisuus voittaa".
HIFK FANI
17/01/2017
Katos, siellä se Hylje-Keinänen taas polskuttelee. Hieno selkäuinti-liike. 8/10 pistettä tästä. Keinänen = hylje ison mahansa kanssa. Liikkuvuus ja torjuntatyöskentely max 4 divaritasoa. Pitkänen = 5 divari tasoa, Katsokaa vaikka Youtubesta "Maalikooste Welhot HIFK 6.11.2016" maalikoosteita - kaveri ei osaa edes perus torjunta-asentoja. Ihme kantapäillä istumista. Manninen nyt ei edelleenkään saa mitään kiinni. Menee puolesta kentästäkin vedot maaliin. Nää kaikki näkee katsomalla HIFK pelien maalikoosteet Youtubesta. Jos haluaa komiikkaa katsoa, tulkaa paikan päälle katsomaan peliä :D Ja joo, HIFK:n kannattais hankkia uusi maalivahti asap. Kakkosessa on hyviä mokkeja, sieltä vaan. Varmasti parempia kuin yksikään näistä kolmesta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.