Divarit

Video: Divari-joukkueen uusi kotihalli sai tappiollisen kasteen

08.01.
2017
0 Kommenttia
3
Divarit
Josba aloitti kalenterivuoden 2017 vierasvoitolla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Josba aloitti kalenterivuoden 2017 vierasvoitolla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa pelaava Limingan Niittomiehet esiintyi ensimmäistä kertaa upouudessa kotihallissaan Zemppi Areenalla. Josba onnistui kuitenkin nappaamaan 4-3 -vierasvoiton jatkoajalla.

Ottelu oli kahden erän jälkeen 2-0 Josban hyväksi, mutta kolmannen erän ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana LNM kiri pelin tasoihin Joona Viiltolan ja Olli Tornbergin osumilla. Marko Latvalehdon alivoimaosuma vähän erän puolivälin jälkeen näytti liminkalaisittain jo todella hyvältä, mutta Eemeli Ruokonen tasoitti vielä saman rangaistuksen aikana ylivoimalla. Jatkoajalla kellot pysähtyivät aikaan 62:29, kun Aleksi Ahokas niittasi pallon LNM-maalin takakulmaan.

Ahokas oli myös Josban paras pistemies tehoin 1+2. Häntä säesti Niklas Räty pistein 1+1. Limingan tehokkain oli Juho Laurila kahdella maalisyötöllään.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.