Divarit

Video: Divari-ottelussa näppärä ylivoimakuvio ja kylmänviileä rankkari

25.01.
2017
0 Kommenttia
1
Divarit

SB Vaasa näytti osaamistaan ylivoimalla Porissa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Vaasa ja Karhut tasasivat miesten Divarissa pisteet lukemin 6-6. Ottelu pelattiin Porin Urheilutalolla.

SB Vaasa käväisi jo 5-2 -johdossakin, mutta Karhut kiri eron kiinni kolmannessa erässä. Ottelun yksi hienoimmista osumista oli SB Vaasan ylivoimamaali, joka näkyy videolla ajassa 3:42. Myös Karhujen Ville Salosen rankkari (videolla ajassa 1:52) on kaunista katseltavaa.

Karhujen tehokkain oli juuri Ville Salonen lukemin 3+1. Aapo Tamminen tehoili 1+2 -pisteet Karhuille, samoin Jesse Palmberg Vaasalle. Henry Backman ampui kaksi maalia ja Rasmus Nyström teki tehot 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.