Divarit

Video: Divarissa dramaattinen kamppailu – voittomaali syntyi 22 sekuntia ennen loppua

10.01.
2017
6 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Torin ja FBC Turun välinen Divari-ottelu väännettiin tasaisissa merkeissä sunnuntaina. Tor oli lopulta parempi lukemin 8-7.

Vierasjoukkue oli pääosan pelistä kuskin paikalla, mutta ottelun viimeisellä vitosella nähtiin ratkaisu. FBC Turku johti peliä vielä 6-7 ajassa 57.25, kun Antti Kokolle tuomittiin viiden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta. Ajassa 58.44 kotijoukkue tasoitti Julle Sumenin osumalla. Ylivoima sai jatkua ja Torin pelaajavalmentaja Peik Salminen iski lopulta voitto-osuman aikaraudan näyttäessä 59.38.

Salminen oli myös ottelun tehopelaaja pistein 2+2. Sumen naulasi kolme maalia ja Jesse Tolvanen komppasi tehoin 1+2. Vieraiden Antti Keskitalo ja Joakim Ervast onnistuivat tehopistein 2+1.

Tor on esiintynyt viime aikoinan erittäin vahvasti ja joukkue on hävinnyt ainoastaan kolme peliä viimeisestä kymmenestä. Vahvojen otteluiden myötä loviisalaisporukka on kolmantena. FBC Turku on pelannut tasaisen hyvin läpi kauden ja majailee sarjataulukon neljäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Liljendal zetor
10/01/2017
Lisäksi joukkue pelasi ilman kärki miehiä.eli taimistoa, maaliruisku hälforssia ja salibandyn dstsyukkia..
Liljendal zetor
10/01/2017
Datsyukkia*
Fani, Loviisa
11/01/2017
Eniten liekeissä oli tuomaripari. Näytti että provosoituivat nopeaan tahtiin ja alkoivat ampumaan kaikkea mikä liikkuu.

Huonointa oli Torin pelikuri. 2+ erän verran ketjun verran runkopelaajia ottaa jatkuvasti hölmöjä jäähyjä eikä osaa pitää suuta kiinni missään tilanteessa vaikka on ilmiselvää että penalttia on tulossa tilanteiden puolikkaistakin.

Parasta oli lopun huikea nousu, joka kulminoitui etenkin Peikin suorituksiin. Kolme kertaa ajo keskelle ja joka kerta vastustajan mokke kuutamolle ja maali! Jedi mind games! Tasoitusosuma YV:llä ilman mokkea oli hyvä suoritus sekä pelaajilta että valmennukselta, oikeita ratkaisuja oikeaan aikaan.

Muita ratkaisuhetkiä oli ekat 50 minuuttia... FBC:n olisi pitänyt tappaa peli Torin jatkuviin jäähyihin, etenkin 5-3 YV ilman maalia, ja Jessen AV maali samoilla hujakoilla olivat kriittisiä. Tor pystyi kuitenkin roikkumaan pelisse mukana.

Yksittäisistä pelaajista erottui ainakin Jesse, Peik ja Iiro jotka painoivat hyvällä asenteelle koko matsin. Isommassa kuvassa parasta on että joukkue on ajanut junnukentän sisään divaritasolle. Kentän verran 1-2 kentän nimipelaajia sivussa ja silti pelataan koko matsi kolmella kentällä. Hyvä!

Vastustaja oli kokonaisuutena hyvä.
partausi
11/01/2017
Nämä kaksi sankaria vetävät kyllä alta riman. Toinen sentään yrittää mutta toista ei tunnu kiinnostavan ei sitten lainkaan.
Jymy
11/01/2017
Taidettiin fanin kanssa olla ihan eri halleissa...
No just
12/01/2017
Huonointa pelissä olivat tuomarit.. loviisan pelaajat saivat jäähyjä kun vain katsoivatkin vastustajaan päin. Aivan normaaleista pelitilanteista.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.