Divarit

Video: Erikoisia puolustusvirheitä – Karhut ryöpytti syksyn onnistujaa kotikentällään

10.01.
2017
3 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Karhut ja Erä Akatemia kohtasivat viime viikon torstaina miesten Divarin merkeissä Porissa. Karhut kaatoi helsinkiläiset loppulukemin 10-5.

Ottelussa edettiin pääosin kotijoukkueen nuottien mukaan. Ensimmäinen ja toinen periodi menivät Karhuille maalein 3-1. Videolta on myös nähtävissä, että Akatemian puolustus teki toisessa erässä kaksi erittäin räikeää puolustusvirhettä. Viimenen kaksikymppinen oli maalien valossa Karhujen, joten pistepotti jäi Poriin.

Ottelun hahmo oli 1+4 taiteillut Karhujen Benjamin Lepola. Vieraiden Miikka Martikainen tehtaili pisteet 2+1. Kannattaa katsoa tarkalla silmällä myös Jussi Mäkisen rannelaukauksia, jotka sujahtelivat näyttävästi kotijoukkueen verkkoon.

Karhuilla on nyt alla neljän ottelun tappioton putki ja porilaisryhmä on viidentenä. Kauden ensimmäiset kymmenen ottelua voittanut Erä Akatemia kärsii paraikaa pientä suvantovaiheitta, ja sarjakakkonen on napannut ainoastaan kaksi voittoa viimeisestä viidestä pelistä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sepi
10/01/2017
Hyvin näyttää Akatemiallakin kulkevan ilman EräViikinkien vahvistuksia
ET soittaa kotiin
11/01/2017
Vierasjoukkueen niimen lyhennys on tyylikäs: EräAkat.
Kimmo vehviläinen
11/01/2017
Mikä vaivaa nro.13 Taipaleen shortseja kun roikkuu koko ajan pyllyn alla?? Kahden ensimmäisen maalin jälkeen koittaa niitä nostaa!! Auttaisiko uudet narut??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.