Video: Erikoisia puolustusvirheitä – Karhut ryöpytti syksyn onnistujaa kotikentällään

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Karhut ja Erä Akatemia kohtasivat viime viikon torstaina miesten Divarin merkeissä Porissa. Karhut kaatoi helsinkiläiset loppulukemin 10-5.

Ottelussa edettiin pääosin kotijoukkueen nuottien mukaan. Ensimmäinen ja toinen periodi menivät Karhuille maalein 3-1. Videolta on myös nähtävissä, että Akatemian puolustus teki toisessa erässä kaksi erittäin räikeää puolustusvirhettä. Viimenen kaksikymppinen oli maalien valossa Karhujen, joten pistepotti jäi Poriin.

Ottelun hahmo oli 1+4 taiteillut Karhujen Benjamin Lepola. Vieraiden Miikka Martikainen tehtaili pisteet 2+1. Kannattaa katsoa tarkalla silmällä myös Jussi Mäkisen rannelaukauksia, jotka sujahtelivat näyttävästi kotijoukkueen verkkoon.

Karhuilla on nyt alla neljän ottelun tappioton putki ja porilaisryhmä on viidentenä. Kauden ensimmäiset kymmenen ottelua voittanut Erä Akatemia kärsii paraikaa pientä suvantovaiheitta, ja sarjakakkonen on napannut ainoastaan kaksi voittoa viimeisestä viidestä pelistä.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Hyvin näyttää Akatemiallakin kulkevan ilman EräViikinkien vahvistuksia

  2. Vierasjoukkueen niimen lyhennys on tyylikäs: EräAkat.

  3. Mikä vaivaa nro.13 Taipaleen shortseja kun roikkuu koko ajan pyllyn alla?? Kahden ensimmäisen maalin jälkeen koittaa niitä nostaa!! Auttaisiko uudet narut??