Liigat

Video: Jäähyily kostautui Turussa – Happee rytki voittoon maalitalkoissa

03.01.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Viime viikon torstaina pelatussa miesten Salibandyliigan ottelussa Turun Palloseura isännöi Jyväskylän Happeeta. Marli Areenan yleisö pääsi todistamaan viihdyttävää maalijuhlaa, kun joukkueet takoivat peräti 15 osumaa. Happee vei kamppailun lopulta maalein 7–8.

Ylivoimat nousivat ratkaisevaan rooliin Turun kamppailussa. Maaliverkko heilui yhteensä kuusi kertaa joukkueiden päästessä ylivoimalle, ja myös ratkaisu nähtiin jäähyjen aikana.

Kolmannen erän puoliväliä lähestyttäessä ensin Lauri Liikanen vei kahden miehen ylivoimalla Happeen 6–7-johtoon. Hetkeä myöhemmin Petri Kauko lisäsi johtoa Happeen jatkettua ylivoimaansa.

Lopussa Topi Kanervisto osui vielä kerran Happee-verkkoon, mutta pisteet lähtivät hirviryhmän mukana Jyväskylään. 2+1-tehot iskenyt Liikanen oli joukkueensa tehokkain. TPS:n Jaakko Hautamäki ylsi neljään (2+2) tehopisteeseen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.