Liigat

Video: Kaukolaukaukset kotijoukkueen turmana Raumalla

17.01.
2017
1 Kommentti
2
Liigat
TPS oli tyly vieras Raumalla sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo.

TPS oli tyly vieras Raumalla sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo.

Miesten Salibandyliigassa SalBa isännöi Turun Palloseuraa kehnolla menestyksellä sunnuntaina. TPS vei voiton lukemin 7-1.

TPS oli alusta saakka isäntiä edellä ja voiton takuumiehinä toimivat 2+2 -tehot iskenyt Jani Hyytiäinen, sekä kahdesti osunut Mikko Stenfors. SalBan ainokaisen iski Jani Lehtoniemi.

Etenkin kaukolaukaukset olivat SalBa-vahti Teemu Kortelaiselle kova pala purtavaksi, sillä TPS:n 1-0, 3-0, 4-0 ja 5-0 -osumat syntyivät kaikki kaukaa maalista lähteneillä kudeilla. Erikoinen tilastofakta ottelussa oli myös se, että kummallekin maalivahdille merkattiin ottelussa vain kahdeksan torjuntaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Yhdistynyt Eurajoki
17/01/2017
Jaahas salba lähti markkinoille pelaajia naaraamaan. Rossi wirmosta, Harjula pirkoista ja Prokki karhuista ovat suuntaamassa salban jengiin.....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.