Liigat

Video: Kolmannen erän rynnistys riitti voittoon – Steelersin vahvalle vireelle jatkoa

01.01.
2017
2 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Hämeenlinnan Steelers ja OLS mittelivät paremmuudesta perjantai-iltana Hämeenlinnassa. Steelers nappasi ottelusta 5-3-kotivoiton.

Vierasjoukkue johti peliä kahteen otteeseen ennen viimeistä erää, mutta kolmanteen koitokseen lähdettiin tilanteesta 2-2. Kotijoukkue osui kahdesti kolmannen erän ensimmäisellä kympillä ja vielä kertaalleen viimeisen kympin alussa. OLS kavensi puoli minuuttia ennen loppua, mutta kahden pisteen potti jäi sarjanousijoiden haaviin.

Steelersin Timo Johansson iski kaksi maalia. Valtteri Niemi keräsi ottelussa kaksi maalisyöttöä. OLS:n Olli Kinnunen onnistui pistein 1+1.

Steelers on esiintynyt vahvasti MM-tauon jälkeen ja joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen. Sarjanousija on tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä, mutta matkaa pudotuspeliviivaan on enää kolme pistettä. OLS on voittanut ainoastaan yhden kamppailun viimeisestä kahdeksasta ja majailee sijalla yhdeksän.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
TUOMARIT KUJALLA
03/01/2017
Näyttäisi Steelrsin ensimmäisessä maalissa pelaaja olevan veskan alueella. Nuohan pitäisi viheltää pois.
Tuomari
03/01/2017
Onneksi Tuomari kujalla ei ole tuomari. Steelerssin pelaaja käy kyllä alueella mutta edes maalivahtikaan ei huomaa sitä ja ei vaikuttanut pelin kulkuun millään tavalla. Olisit ennemmminkin ihaillut tuota Steelerssin nuorten miesten karvausta ja ihaillut kaunista maalia. Hieno suoritus nuorilta miehiltä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.