Liigat

Video: Koovee koki täystyrmäyksen – maajoukkuepuolustajalta tehokas paluu kaukaloon

09.01.
2017
2 Kommenttia
1
Liigat
Keltapaitainen PSS oli ylivoimainen Tampereella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Keltapaitainen PSS oli ylivoimainen Tampereella. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Koovee koki kotonaan todelliset turpakäräjät, kun Porvoon Salibandyseura kukisti sen naisten Salibandyliigan kamppailussa lukemin 6-0.

Avauserän jälkeen tilanne oli vain 1-0 ja toisenkin erän jälkeen taulu kertoi vain kahden maalin PSS-johdosta. Päätöserässä keltapaidat karkasivat selvään voittoon.

Porvoolaisten tehokkain oli Riikka Pohjola lukemin 2+1. Henna Uljua teki kaksi maalia. PSS:n kokoonpanoon paluun teki loukkaantumisen jälkeen maajoukkuepuolustaja Mia Karjalainen. Hän onnistui saman tien myös tekemään pisteitä, sillä tilille merkattiin lukemat 1+1. Karjalainen pelasi edellisen kerran tällä kaudella kauden avausottelussa juuri Kooveeta vastaan.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
mkeli
09/01/2017
Nyt odotellaan MM karsintojen maju joukkueen julkistusta. Kyllä pitää ihmetellä jos huotari ei mahdu siihen joukkueeseen! Kuinka paljon pitää vielä antaa näyttöjä? Eikö riitä että dominoi liigassa?
Fakta
10/01/2017
Mkeliä kompaten on Kooveen valmenta myös antanu näyttönsä tällä kaudella ja silti majun valmentaja. Kakkos vake kouluarvosanoja hatusta videolla ku jopa kasia tyrkkää. Jos ei tehdä säbässä yhtään maalia on turha selitellä .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.