Liigat

Video: Kooveelle tärkeä vierasvoitto häntäpään joukkueiden kohtaamisesta

17.01.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläisellä M-Teamilla oli mahdollisuus kaventaa eroa sarjassa toiseksi viimeisenä olevaan Tampereen Kooveehen sunnuntaina. Siinä se ei kuitenkaan onnistunut, sillä jumbojoukkue M-Team hävisi kamppailun maalein 6–11.

Kotijoukkue nousi peliin mukaan vielä kolmannessa erässä Lasse Lundströmin ja Mikko Pasasen maaleilla, jotka kavensivat tilanteen 5–7:ään.

Sen jälkeen Koovee kuitenkin meni menojaan ja pääsi vielä aivan lopussa kaunistelemaan numeroita. Tamperelaisten ykkösvitja oli erinomaisessa vireessä, kun Samuli Salomaa tehoili pisteet 2+3, Mikko Immonen 2+2 ja Perttu Koljonen 3+1.

M-Teamin ja Kooveen ero kasvoi sarjataulukossa viiteen pisteeseen.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.