Liigat

Video: Koskiselta näppärä alivoimamaali TPS:n vierasvoitossa

12.01.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

OLS ja TPS väänsivät miesten Salibandyliigan ottelussa viime viikon lauantaina. TPS voitti ottelun maalein 3-5.

Vieraiden tehopelaaja oli kahdesti maalannut Joonas Koskinen, jonka näyttävä alivoimamaali näkyy videolla kohdasta 1.43 eteenpäin. OLS:n tehopelaaja oli kahdesti maalannut Joni-Arttu Sieppi. Sieppi ja Antti Suomela pääsivät kokeilemaan Pyry Luukkosta myös rangaistuslaukauksista, mutta kumpikaan yritys ei uponnut verkkoon.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.