Divarit

Video: Kotijoukkueen vahvaa kiriä ei palkittu – LeBa vei voiton jatkoajalla

09.01.
2017
2 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LNM ja LeBa väänsivät sunnuntaina miesten Divarin merkeissä Kempeleen Zemppi Areenalla. LeBa vei ottelusta täyden pistepotin 6-7 -jatkoaikavoitolla.

Vierasjoukkue johti ottelua kahdesti neljällä maalilla ja viimeiselle kympille lähdettäessä tilanne oli 2-6. LNM sai kuitenkin kirivaihteen päälle ja osui neljästi. LeBa:n voittomaali syntyi jatkoajalla ajassa 64.27 Teemu Kummunmäen lavasta.

Vieraiden tehopelaajia olivat 2+1 iskeneet Petri Väänänen sekä voittomaalista vastannut Kummunmäki. Lari Naumanen torjui 28 laukausta LeBa:n maalin suulla. LNM:n maalinsylkijänä toimi kaksi osumaa laukonut Marko Latvalehto.

Vierasvoitto katkaisi LeBa:n viiden ottelun voitottoman putken. Sarjanousija on tällä hetkellä sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä. LNM:n kannalta viikonloppu oli vähintäänkin raskas, kun joukkue hävisi molemmat kotiottelunsa jatkoajalla. Liminkalaisnippu on voittanut ainoastaan yhden pelin viimeisestä seitsemästä ja majailee taulukon seitsemäntenä.

Ottelutilastot

Päivitys 9.1. Klo 22.34: Peli pelattiin Kempeleen Zemppi Areenalla, ei Limingassa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Wäiski
09/01/2017
Nimenomaan Limingassahan ei väännetty, vaan LNM:n uudella kotikentällä KEMPELEEN Zemppi Areenalla.
Joel Siltanen
09/01/2017
Totta. Tattis, on nyt päivitetty oikein.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.