Liigat

Video: Kotilainen tehokkaana Happeen murskavoitossa

09.01.
2017
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja Tampereen Koovee kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä. Happee oli kotikentällään etevämpi loppuluvuin 9-2.

Pelin kuvana voi pitää sitä, että Koovee sai ottelussa maalihanat auki vasta ajassa 35.29, kun se kavensi tilanteeksi 5-1. Näistä lukemista lähdettiin viimeiseen erään, jossa Happee latoi vielä neljä osumaa ja varmisti selkeän voiton tamperelaisnipusta.

Happeen teholinko oli tuttuun tapaan Peter Kotilainen, joka iski paunat 2+2 ottelussa. Toni Kuosmanen onnistui tehopistein 2+1.

Happee hävisi Salibandyliigan ottelun viimeksi lokakuussa. Kahdeksan ottelun tappioton putki on siivittänyt joukkueen sarjataulukon neljänneksi. Koovee majailee edelleen sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Tamperelaisjoukkue on kerännyt koko kaudella ainoastaan seitsemän pistettä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.