Divarit

Video: Laitimo luikerteli maalintekoon Lappeenrannassa – NST:lle vuoden ensimmäinen voitto

24.01.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Kuva: Markku Taurama

NST ja FBC Turku väänsivät lauantaina miesten Divarin merkeissä Lappeenrannassa. Kotijoukkue oli ottelussa parempi maalein 6-4.

Juho Simolin vastasi kahdesta NST:n maalista ja Ere Laitimo onnistui pistein 1+1. Laitimon 2-1-maali oli sangen taidokas ja se on katsottavissa videolta kohdasta 2.33 eteenpäin. NST saa kiittää voitosta myös maalia vartioinutta Ville Nilosaarta, joka koppasi peräti 39 torjuntaa.

Vieraiden Aku Kuikka tehtaili pisteet 1+2 ja Santeri Urponen maalasi kahdesti. Myös turkulaisvahti Aleksi Sillantaka oli hyvässä iskussa ja torjui 35 kertaa.

NST hävisi sunnuntaina kotikentällään Karhuille maalein 3-7 ja jatkaa Divarin toiseksi viimeisellä sijalla. FBC Turulla on meneillään kolmen ottelun voitoton putki ja sarjanousija majailee nyt kuudentena.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jyrä
25/01/2017
Hyvä Eppu, kehitystä tapahtunut ronskisti tässä parin vuoden ajan. On ilo seurata nst:n nuorisoketjun otteita, ennakkoluulotonta ja oivaltavaa peliä koko viisikolta, Kytöhongan opit lienevät jalostuvan juuri parhaiten nuorten pelaajien kehittämiseen. Toivottavasti loppukevät sujuu voittoisasti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.