Video: Laitimo luikerteli maalintekoon Lappeenrannassa – NST:lle vuoden ensimmäinen voitto

Kuva: Markku Taurama

Kuva: Markku Taurama

NST ja FBC Turku väänsivät lauantaina miesten Divarin merkeissä Lappeenrannassa. Kotijoukkue oli ottelussa parempi maalein 6-4.

Juho Simolin vastasi kahdesta NST:n maalista ja Ere Laitimo onnistui pistein 1+1. Laitimon 2-1-maali oli sangen taidokas ja se on katsottavissa videolta kohdasta 2.33 eteenpäin. NST saa kiittää voitosta myös maalia vartioinutta Ville Nilosaarta, joka koppasi peräti 39 torjuntaa.

Vieraiden Aku Kuikka tehtaili pisteet 1+2 ja Santeri Urponen maalasi kahdesti. Myös turkulaisvahti Aleksi Sillantaka oli hyvässä iskussa ja torjui 35 kertaa.

NST hävisi sunnuntaina kotikentällään Karhuille maalein 3-7 ja jatkaa Divarin toiseksi viimeisellä sijalla. FBC Turulla on meneillään kolmen ottelun voitoton putki ja sarjanousija majailee nyt kuudentena.

Ottelutilastot
Markku Tauraman ottelukuvat

One comment

  1. Hyvä Eppu, kehitystä tapahtunut ronskisti tässä parin vuoden ajan. On ilo seurata nst:n nuorisoketjun otteita, ennakkoluulotonta ja oivaltavaa peliä koko viisikolta, Kytöhongan opit lienevät jalostuvan juuri parhaiten nuorten pelaajien kehittämiseen. Toivottavasti loppukevät sujuu voittoisasti.