Liigat

Video: LASBin hirmukiri jäi vajaaksi – Kotilaiselta kylmä rystyviimeistely läpiajosta

17.01.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat
Peter Kotilainen viimeisteli teho 3+1. Kuva: Esa Jokinen

Peter Kotilainen viimeisteli teho 3+1. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigassa neljäntenä oleva Jyväskylän Happee otti sunnuntaina kotivoiton LASBista. Voittolukemat kirjattiin jännittävän taiston jälkeen kotijoukkueelle 8–6.

Happee johti parhaimmillaan jo 5–1 ottelun toisessa erässä. Joukkueen kolmesta ensimmäisestä maalista vastasi Peter Kotilainen. Hyökkääjä toinen osuma syntyi hienon viimeistelyn päätteeksi läpiajosta, kun hän ujutti pallon yhdellä kädellä LASB-maaliin.

LASB ei kuitenkaan antanut periksi ja nousi jo maalin päähän kolmannessa erässä. Roope Kainulaisen rannelaukaus muutti lukemiksi 6–5 ajassa 46.41. Tästä sisuuntuneena Happee sai pidettyä johtonsa loppuun asti ja iskettyä ratkaisevat osumat lopussa vieraiden maaliin.

Ottelutilastot
Esa Jokisen kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.