Liigat

Video: Liigakonkarille avaustehopisteet vasta kauden viidennessätoista ottelussa

03.01.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat
Tom Strömsten ampui kaksi maalia SalBan verkkoon. Kuva: Mika Hilska.

Tom Strömsten ampui kaksi maalia SalBan verkkoon. Kuva: Mika Hilska.

Salibandyliigaa johtava EräViikingit kaatoi Rauman SalBan Miesten Salibandyliigan kamppailussa perjantaina 30.12 lukemin 8-1.

Kymmenentenä sarjataulokossa keikkuva SalBa oli ottelussa alusta saakka askeleen perässä, sillä avauserän jälkeen tilanne oli 3-0, toisella erätauolla 7-1 ja lopputulos kirjattiin 8-1.

Ottelussa eniten pisteitä nakutteli 1+2 -tehot iskenyt Miko Kailiala. Illan sankari oli kuitenkin Tom Strömsten. Neljättätoista kauttaan Salibandyliigassa pelaava konkari pelasi Jani Kukkolan paikalla ykkössentterinä Kailialan ja Tuomas Iiskolan välissä ja teki samalla kauden ensimmäiset tehopisteensä laukomalla kaksi maalia EräViikingeille.

Strömsten on urallaan pelaamissaan 351 liigakamppailussa iskenyt 227 tehopistettä ja viime kaudellakin hän nakutteli lähes piste per peli -tahtia. Tämän kauden avauspisteet tulivat kuitenkin vasta kauden viidennessätoista ottelussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.