Liigat

Video: Liigaseura haastaa pelaajansa nopeusvisaan uudessa nettisarjassa

28.01.
2017
0 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Miesten Salibandyliiga-seura Esport Oilers on tullut tällä kaudella tutuksi Öljymiehet-dokumenttisarjastaan. Nyt Oilers jatkaa videotuotannon lisäämistä uuden nettisarjansa muodossa, joka kantaa nimeä Öljyhaaste.

Rennossa ja huumoripainotteisessa sarjassa Oilersin mediapäällikkö Jonasz Savolainen tenttaa kahta liigajoukkueen pelaajaa kysymyksillä, joihin pitää vastata viiden sekunnin sisällä. Oikeasta vastauksesta saa luonnollisesti pisteen.

Ensimmäisessä Öljyhaasteessa piinapenkkiin joutuvat Lindforsin veljekset Santeri ja Jesperi.

Aikaraja tuottaa selkeästi molemmille hankaluuksia. Veljeksistä nuorempi, Jesperi, lausuu kuitenkin liigan ärsyttävimpien pelaajien listan kuin apteekin hyllyltä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.