Liigat

Video: Lindforsin veljekset taituroivat hienon kuvion Espoon illassa

08.01.
2017
5 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Esport Oilers nappasi perjantai-iltana kotivoiton miesten Salibandyliigassa. LASB kaatui Tapiolassa lopulta selvin lukemin 9–4.

Yksi loppiaisillan näyttävimmistä sommitelmista nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Oilers-veljekset Santeri ja Jesperi Lindfors järjestelivät 2–0-maalin. Isoveli Santeri syötti takaviistosta nousseelle Jesperille, joka nosti pallon yläkulmaan.

Santeri Lindfors (1+2) kuului illan tehomiehiin Oilersin Sylvester Raikamon (2+1) kanssa. Pitkään sivussa ollut Oscar Hänninen pääsi pitkästä aikaa näyttämään taitojaan kentillä, ja laukoi yhden maalin LASBin verkkoon.

Vierasjoukkueen Tino Nivala (1+1) ja Matti Korhonen (2+0) summasivat kaksi tehopistettä.

Ottelussa nähtiin myös paljon jälkipuintia herättänyt polvitaklaus.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Seuraaja
08/01/2017
Öljymiehiltä löytyy taitavia maalintekijöitä näköjään, hyvää opetusmatskua junnuille.
Esko Mörkö
09/01/2017
Paljos Ra. Kainulaiselle saadaan jälkikäteen pelikieltoa tosta polvitaklauksesta rankkarin aiheuttaneen tilanteen jälkeisessä kulmaväännössä? Oksettavaa kamaa.
ei kakkua
11/01/2017
Ei taida Kaunulainen saada mitään tuomiota tuosta sikailusta. Ei ainakaan ole kurinpito päätökissä mitään tuosta. Onhan tuo ihan pelleilyä jos ei kieltoa tule.....
HM
11/01/2017
Oilers ei ainakaan taida näitä kurinpitäjälle viedä, mikä on melko outoa. Eli jos ottelussa ei ollut otteluvalvojaa, niin taitaapi rotta kainulainen päästä livahtamaan ilman rangaistusta?
Lasb kiittää
12/01/2017
Siis, eikö joka ottelussa pitäisi olla otteluvalvoja? Mutta tällainenhan tuo salibandyn kurinpito on. tutkitaan jos jaksetaan ja pelikeiltoja annetaan ihan miten sattuu. Onko pääkallolla tietoa, että onko pelikeiltoa tullut?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.