Liigat

Video: Maailmanmestarille toinen perättäinen hattutemppu – Classic 11 ottelua tappioitta

15.01.
2017
6 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Westend Indians ja Tampereen Classic väänsivät perjantaina Espoossa. Classic vei ottelusta voiton maalein 5-8.

Ottelun hahmo oli Classicin Sami Johansson, joka paukutti tehot 3+1 ottelussa. Johansson onnistui samassa tempussa myös tiistaina EräViikinkejä vastaan. Tamperelaisjoukkueella on alla 11 ottelun tappioton putki, ja ryhmä majailee nyt sarjataulukon kakkosena. Indians on nyt sarjataulukon kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Uurastaja
16/01/2017
Miksi Classicin peleistä puuttuu niin paljon videoita? Mistä löytyy Classic-EräViikingit pätkä?
katsomon takarivi
16/01/2017
Oli muuten hyvä sählymatsi ja Inkkareiden voitto ei olisi ollut iso vääryys.
EA
16/01/2017
Taas selitellään, että oli hyvä peli, ei hävitty kuin vähän. Tämä on kilpaurheilua jossa pisteet ratkaisee, Viimeiset 8 peliä saldo 1 voitto 7 kertaa pataan.
Pitäisiköhän valmennusta/pelitapaa vaihtaa. Alkukauden menestys on ohi jo.
Edelleen annetaan vastustajan tulla vapaasti omalle puolustusalueelle ja sitten kyykitään puolustamassa niin, että jo toisessa erässä on jalat aivan puhki. Kun vielä on keksitty tiivistää kahteen kenttään niin ei toimi. Samat ukot pelaa ali- ja ylivoimat jolloin virheitä tulee väsymyksen myötä itsekseen. Tässäkin pelissa kaksi typerää hyökkäyspään jäähyä joista viimeinen 5 min antoi C:lle mahdollisuuden ratkaista peli lopullisesti.
Indiansin hyödyntää paremmin liikkuvat ja taitavat pelaajnsa.
Heikki
16/01/2017
EA ei ilmeisesti ollut paikalla. Se oli hyvä ja viihdyttävä peli jossa sattui ja tapahtui. Indiansin ongelma on se, että pelaavat hyvin hyviä vastaan ja häviävät vähän ja huonosti huonoja vastaan ja häviävät vähän. Kyse ei taida olla pelityylistä tai taidoista vaan asenteista.Nuoret pojat eivät ole vielä oppineet mitä tarkoittaa sitoutuminen ja valmistautuminen peleihin. Hyviä vastaan keskitytään ja huonoja vastaan lähdetään ottamaan varmat pisteet pois tyyliin "nehän on meidän perässä sarjassa". Perjantaina toisaan tarjosi hyvän ja viihdyttävän vastuksen.
EA
17/01/2017
Olin kyllä paikalla. Peli oli sinänsä vauhdikas ja viihdyttävä, mutta lopputulema oli taas tappio vaikka peli oli ihan voitettavissa.
Vikaa voi olla asenteessa, mutta sehän on valmennuksen korjattavissa, eikö.
Suurin vika on pelitavassa.
Takarivi
17/01/2017
Tossa jos jossain pelissä asenne oli kohdillaan. Eikä se pelitapa ihan kuralla ole jos tuleva finalisti pidetään laidoilla pyörimässä ja otetaan aktiivisesti kiinni kun on haastopaikka. maalipaikkoja inkkareilla oli varmaan 3x määrä. Ero oli viimeistelyn kliinisyydessä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.