Liigat

Video: Näin syntyi Mikko Kohosen 500. liigamaali – myös M-Teamilta tukku hienoja osumia

20.01.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Mikko Kohonen teki uransa 500. ja 501. liigamaalin torstaina. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV ja M-Team pelasivat torstaina Seinäjoen Urheilutalolla miesten Salibandyliigan kamppailun. Yllättäen sarjajumbo M-Team nappasi 8-5 -voiton.

Heti ottelun avausmaali oli koko ottelussa 2+1 -tehot iskeneen Mikko Kohosen 500. Salibandyliigassa. Maali on nähtävissä videolla noin ajassa 0:20.

SPV johti vielä avauserän jälkeen 3-2, mutta toisessa ja kolmannessa M-Team paineli rinnalle ja reippaasti ohi hienoilla osumilla. Niistä esimerkkinä ovat videolla ajassa 3:20 esitettävä M-Teamin 4-3 -osuma, joka syntyi heti aloituksen jälkeen nopean kuvion päätteeksi. Heti maalin jälkeen tapahtuu ikävä loukkaantuminen, kun Henri Urmas loukkaa jalkansa. Tilanne näkyy varsin hyvin maalin hidastuskuvissa.

Ottelun kenties hienoin osuma oli 2+2 -pistein onnistuneen Riku Holopaisen 5-3 maali. Upea rystysivallus näkyy koosteessa ajassa 3:50.

Ottelutilastot

Juha Käenmäen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.