Divarit

Video: NST-hyökkääjä latoi hattutempun kuuteen minuuttiin

09.01.
2017
0 Kommenttia
2
Divarit
Arto Vainikainen (#61) osui kolmesti ottelun avauserässä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Arto Vainikainen (#61) osui kolmesti ottelun avauserässä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten salibandyn Divarissa Blue Fox ja Lappeenrannan NST tasasivat pisteet lukemin 4-4 Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa.

Ottelun avauserässä Blue Fox meni ensin johtoon, mutta sen jälkeen alkoi Arto Vainikainen -show. Vainikainen latoi 1-1 -tasoituksen ajassa 12:48, 2-1 -johtomaalin vajaat neljä minuuttia myöhemmin ja 3-1 -osuman ajassa 18:53. Maaleihin meni siis aikaa kuusi minuuttia ja viisi sekuntia. Kaikki maalit syötti NST:n ykkösketjun sentteri Eetu Leskinen.

Toisen erän vei Blue Fox maalein 2-1 ja viimeisen erän ainoan osuman iski 1+1 -tehot nakutellut Johnny Fredriksson vain kaksi ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa. Blue Foxin tehokkain oli Jonatan Tynkkynen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.