Arto Vainikainen (#61) osui kolmesti ottelun avauserässä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten salibandyn Divarissa Blue Fox ja Lappeenrannan NST tasasivat pisteet lukemin 4-4 Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa.

Ottelun avauserässä Blue Fox meni ensin johtoon, mutta sen jälkeen alkoi Arto Vainikainen -show. Vainikainen latoi 1-1 -tasoituksen ajassa 12:48, 2-1 -johtomaalin vajaat neljä minuuttia myöhemmin ja 3-1 -osuman ajassa 18:53. Maaleihin meni siis aikaa kuusi minuuttia ja viisi sekuntia. Kaikki maalit syötti NST:n ykkösketjun sentteri Eetu Leskinen.

Toisen erän vei Blue Fox maalein 2-1 ja viimeisen erän ainoan osuman iski 1+1 -tehot nakutellut Johnny Fredriksson vain kaksi ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa. Blue Foxin tehokkain oli Jonatan Tynkkynen.