Divarit

Video: NST-hyökkääjän neljän maalin ilta laiha lohtu – viime kauden liigajoukkueella tukala tilanne Divarissa

30.01.
2017
1 Kommentti
3
Divarit

Otto Valavuon neljä maalia eivät tuoneet NST:lle voittoa LNM:stä. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Limingan Niittomiehet kaatoi Lappeenrannan NST:n miesten Divarissa Zemppi Areenalla. Ottelu päättyi kotijoukkue LNM:n hyväksi lukemin 8-7.

Liminka aloitti pelin terävästi siirtyen ensimmäisen 12 minuutin aikana jo 3-0 -johtoon. NST nousi kuitenkin peliin mukaan jo ennen ensimmäistä erätaukoa. Kolmanteen erään lähdettäessä lappeenrantalaiset johtivat maalilla. Päätöserässä LNM kuitenkin nousi vielä rinnalle ja ohi.

Ottelun tehokkain oli neljä maalia iskenyt Otto Valavuo. Tällä kertaa maalimäärä ei kuitenkaan riittänyt voittoon. NST:n Eetu Leskinen antoi kolme maalisyöttöä. Limingan tehomiehinä häärivät Jarkko Hiltunen tehoin 2+2 ja Samuli Saukko pistein 2+1.

Viime keväänä Salibandyliigasta tipahtanut NST on Divarissa nyt toiseksi viimeisenä. Piste-ero karsintaviivan yläpuolella oleviin ÅIF:iin ja Blue Foxiin on kolme pistettä, mutta NST:llä on pelejä jäljellä enää neljä, kun niitä on ÅIF:lla viisi ja Blue Foxilla kuusi. Liminka on Divarissa viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Petteri
30/01/2017
Vaan kyllä esille ensimmäisenä nostaisin hienon tiernapoikatuuletuksen ajassa 4.40! Paras tuuletus vähään aikaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.