Liigat

Video: O2-Jyväskylä jätti Steelersin edelleen nollakerhoon

17.01.
2017
6 Kommenttia
0
Liigat
Valkopaitainen O2-Jyväskylä juhli kauden toista voittoaan Hämeenlinnassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Valkopaitainen O2-Jyväskylä juhli kauden toista voittoaan Hämeenlinnassa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Naisten Salibandyliigassa toisensa kohtasivat sunnuntaina Steelers ja O2-Jyväskylä. Elenia Areenalla pelatun ottelun voitti vierailija O2 lukemin 4-1.

O2-Jyväskylä oli voittanut kaudella ennen tätä kamppailua vain yhden ottelun ja Steelers oli nollakerhossa. Näin ollen voitolla jyväskyläläiset kasvattivat eron Steelersiin jo neljään pisteeseen ja ”teräsnaisten” kauden avausvoitto odottaa edelleen 14 ottelun jälkeen itseään.

Ottelun tehokkaimmat olivat O2-Jyväskylän 1+2 -tehot iskenyt Kiia-Mari Avikainen ja kahdesti osunut Veera-Maria Jalkanen. Vieraiden maalilla Alina Laitinen torjui kaikkiaan 27 kertaa. Steelersin ainokaisen iski Annu Selinummi.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
BGBJ
17/01/2017
Ihan kiva kun näistä nollakerholaisistakin tulee juttua, mutta huomasiko Pääkallo edellisen ja tämän viikonlopun kahta huippupelia naisissa -8.1.17 pelasi TPS ja SB Pro ja 14.1.17 Classic ja SB Pro. Vähän ihmetyttää, ettei näistä ole saatu juttua eikä maalikoostetta!
´Kolmonen
17/01/2017
BGBJ:lle: Nämä "huippupelien" joukkueet eivät tee videokoosteita, uskomatonta, mutta totta. Mielenkiintoisempaahan lukijoillekin olisi, että jutun voisi lukea maalikoosteen kera.
BGBJ
17/01/2017
Voi hitsi! No seurataan sitten häntäpään pyristelyjä! Toivotaan superfinuun tepsukat ja virvet vastakkain - mitäs me muuta!
Fani
17/01/2017
Juu, ei tietenkään kannata noteerata, kun ei ole videota :(
hyvää tekemässä
18/01/2017
Juuri näin. Kärkijoukkueiden kuten classicin ja sb-pron median hyödyntäminen ja tiedotuspolitiikka ovat mielestäni suorastaan ala-arvoisia. Tässä sen näkee mikä isojen seurojen/organisaatioiden ongelma on verrattuna aktiivisiin pienempiin. Niitä vapaaehtoisia ei tunnu löytyvän. Katsojille ja kannattajille ei tarjota mitään ilmaiseksi vaan yritetään nyhtää mahd paljon rahaa. No ehkäpä just siks ainaki naisten puolella on noissa kärkikamppailuissa ollut aika tyhjiä katsomoita. Olisiko syytä katsoa peiliin?
faktat tiskiin
18/01/2017
Edelleen voidaan pohtia, miksi naisten liigaa vedetään uppiniskaisesti 12 joukkueella, kun ei niin monen joukkueen taso sinne millään riitä. Kaudella 14-15 viimeisen ja toiseksi viimeisen pisteet olivat 4p ja 5p, kaudella 15-16 7p ja 5p, ja tällä kaudella tällä hetkellä 4p ja 0p.

10 joukkuetta sarjaan, joista 8 parasta playoffeihin. Karsinnat pitäisi miettiä vähän tarkemmin, mutta olisiko esim. niin, että 9. ja 10. pelaisivat paras kolmesta karsinnan 1.divarin kahta parasta joukkuetta vastaan? Tai sitten niin että liigan 9. ja 10. sijoittuneet pelaavat keskenään karsinnan, ja tämän hävinnyt joukkue pelaa 1.divarin voittajaa vastaan?

Nyt liitto faktat tiskiin, ja toimenpiteitä kehiin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.