Liigat

Video: OLS:n kummallinen haamuosuma ei tarjonnut lohtua Peliveljiä vastaan

12.01.
2017
2 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

OLS ja SPV mittelivät paremmuudesta viime sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulussa. SPV vei voiton selkein 5-9 -loppulukemin.

SPV:n tehopelaajia olivat 2+2 taiteillut Mikko Kohonen, 2+1 iskenyt Henri Myllymäki sekä 0+3 tarjoillut Sami Koski. OLS:n Antti Nieminen maalasi kahdesti ja Joni-Arttu Sieppi antoi kaksi maalisyöttöä. OLS:n 4-6-kavennusosuma syntyi melkoisen hässäkän päätteeksi ja äkkiseltään voisi väittää, että pallo ei ylittänyt maaliviivaa. Tilanne näkyy videolla kohdasta 4.20 eteenpäin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
SAPA66
12/01/2017
no jopas. edellisen päivän pelissä tuomari Hartikainen näytti hylkäävän selvän OLS-maalin ja tässä sitten hyväksyy maalin, joka ei ollut maali. Rankkarin arvoinen korkea maila tuo kyllä oli, mutta ei sentään maali.
Kuvakulma
12/01/2017
Tässä videossa on nyt sellainen kuvakulma, että se voi vääristää reippaastikin.
Huono kulma on myös erotuomarilla, joka on syvyysnäön varassa. Maalin sivusta näkisi paremmin kuin takaa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.