Maajoukkueet

Video: Peter Kotilainen avoimena Ylen haastattelussa – ”Kuolema on ollut osa elämää”

22.01.
2017
6 Kommenttia
7
Maajoukkueet

Peter Kotilainen palkittiin joulukuun MM-kisojen parhaana pelaajana. Kuva: Mika Hilska

Salibandyn MM-kisoissa hurmannut Peter Kotilainen oli lauantaina Ylen Urheiluviikonlopun vieraana. Kaj Kunnaksen haastattelussa mentiin pintaa syvemmälle ja vauhdikas laituri kertoi koskettavasti muun muassa lapsuudestaan.

Kotilaisen isä kuoli, kun hän oli itse vasta 9-vuotias.

– Meillä on hyvä äiti. Hän on pitänyt meistä huolta, ja on ollut vähän pakkokin, kun ei muita ole ollut. Isoveljet ovat toimineet isänä meikäläiselle, vaikka olisihan se joskus ollut kiva, jos olisi ollut isäkin, MM-sankari sanaili.

Kotilainen antoi myös ymmärtää, että kyseessä ei ollut suinkaan ainoa hankala asia elämän varrella.

– Kuolema on ollut osa elämää, mutta niistä on selvitty ja selvitään edelleen. Matka jatkuu. Ehkä ne ovat muotoilleet minusta tällaisen persoonan.

Happee-laiturin elämään on löytynyt kuitenkin tasapainoa salibandyn kautta ja työ lasten parissa päiväkodissa on tuonut iloa sekä lasten että kotilaisen elämään.

– Olen saanut paljon positiivista palautetta sieltä. Olen pystynyt hoitamaan hommat siellä hyvin ja tykkään touhuta lasten kanssa. Toivottavasti minusta on heille hyötyäkin elämän koulutiellä ja muuhun, hän pohti.

Viiden minuutin haastattelupätkän näet linkin takaa.

Linkki Ylen haastatteluun

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#51
22/01/2017
Arvostan Peter Kotilaista!
Tero
22/01/2017
Arvostin pelaajana ja nyt arvostan ihmisenä vielä enemmän....Kaikkea hyvää Peterille+veljeksille!
Junnu#8
22/01/2017
On joskus hölmöillyt kentällä. Kun elää tunteella mukana. Niin välillä sattuu ja tapahtuu. Hienoa oli kuulla että toimii päiväkoti arjessa. Tulee varmasti hyvin toimeen pikkuistenkin kanssa.
#51
22/01/2017
Kotilaisella olisi varmasti saumat olla täysammattilainen, mikäli siirtyisi johonkin suurempaan seuraan. Esim Ruotsiin.
Tieto
22/01/2017
Juu on tuossa vähän enemmän syvyyttä. Kotilaisilla ei ole ollut helpoin polku ja pitää arvostaa koko veljesryhmää. Ei oo ollu pahin hetki se ettei aina viety autolla reeneihin.
S7
23/01/2017
Ylemmälle, iso kyllä, myös Pasi joutunut kokemaan kovia ja silti jaksaa auttaa muita-> happeessa mukana ja pitää perhekotia. Riskiryhmästä selviytyjäksi tarinat ei luulis jättävän ketään "kylmäksi". Eihä tästä päiväkotilaisesta voi vaan olla diggaamatta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.