Liigat

Video: Peter Kotilaiselta mainio esityö Happeen avausmaaliin

24.01.
2017
20 Kommenttia
1
Liigat

Peter Kotilainen näytti taas parasta osaamistaan Oilersia vastaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

Esport Oilers ja Jyväskylän Happee kohtasivat toisensa Espoossa sunnuntaina. Happee haki ottelusta tärkeät pisteet 4-2 -vierasvoitolla.

Oilers siirtyi ottelussa ensimmäisenä johtoon, mutta sen jälkeen Happee nousi rinnalle ja ohi, eikä johtoasemastaan enää luopunut.

Peter Kotilainen oli Happeen tehokkain lukemin 0+2 ja kenties ottelun tyylikkäin suoritus tapahtui ennen Happeen avausmaalia. Kotilainen tapansa mukaan pyöri ja hyöri pallon kanssa imien itseensä useamman vastustajan. Sen jälkeen pikku tiputus Eemil Ukkoselle, joka ampui ”Hirvet” tasoihin. Maali on nähtävissä videolla ajassa 0:33.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Valitettavasti
24/01/2017
Veikkaan että Oilers ei ole tänä vuonna pudotuspeleissä.
Kyllä on
24/01/2017
Tottakai on. 5 pistettä etumatkaa pudotuspeliviivaan, eikä mitenkään haastava loppuohjelma.
maali
24/01/2017
Ei se pleijarimenestys ilman maalintekijöitä tule olemaan häävi, jos Raikamo Pfitzner ulkona ei menestystä kerta kaikkiaan ole luvassa.
Arto Kilponen
24/01/2017
Millainen veto laitetaan Oilersin playoff-paikasta? Oilersin loppuohjelmassa on yksi vaikea (@Classic) ja yksi mahdoton (vs. TPS) ottelu ja loput onkin sitten vähintään täysin voitettavissa. Steelersin viisi pistettä on liikaa kurottavaksi, Nokia häviää nykyään kaikille ja Indians nyt on Indians.
Wiggum
24/01/2017
Arto ja sen vedot :-D
Heh heh
24/01/2017
Ei ole mitenkään varmaa.Oilerssit on hävinny tällä kaudella mm.Salballe,Steelerssille ja INDIANSSILLE
Ja
24/01/2017
otti huikeat pisteet M-Teamilta yhden maalin voitolla :-)
Arto Kilponen
24/01/2017
Kyllä minä pitäisin todennäköisimpänä skenaariona, että näistä viimeisestä seitsemästä pelistään Oilers ottaa saldon 5-0-2. Vähän pupeltamalla 4-1-2. Tällöin Steelersin tulisi tuplata nykyinen pistesaldonsa, enkä millään jaksa uskoa, että EV-SPV-TPS-Happee nelikolta Steelers veisi montaa pistettä. Edes 3/8 pistettä olisi todella kova suoritus.
Se
24/01/2017
Ero voi olla esim.3 pistettä koska oilers pelannu enemmän pelejä.siis kaikki jengit eivät ole pelanneet saman verran pelejä.
Oulu
24/01/2017
Oilersin 10 edellistä peliä 2-3-5, joten todennäköisin saldo ei todellakaan ole 5-0-2. Varsinkin, kun sairastuvalla on taas tungosta.
Arto Kilponen
24/01/2017
Sanopa noiden TPS- ja Classic otteluiden lisäksi ne ottelut, jotka oletat Oilersin häviävän. Joku tosiaan voidaan pupeltaa tasuriksi, mutta haluaisin tosiaan kuulla, että mitkä ovat todennäköisiä tappioita.
PlayOff
24/01/2017
A.K. Kaiken voi voittaa tai kaiken voi hävitä. Nyky Oilers. Mikään ei ole varmaa.
Oulu
24/01/2017
@Arto: Kyllähän Oilers on jonkilainen suosikki jokaisessa noissa mainitsemissasi viidessä pelissä, mutta jos joukkueen kuntopuntaria katsoo, niin todennäköisesti joukkue ei niitä kaikkia tule voittamaan.

Vielä rautalangasta. Joukkue pelaa 5 peliä, joissa se on kaikissa esim. 70-30 suosikki, niin 5-0-0 ei ole todennäköisin vaihtoehto :)
Arto Kilponen
24/01/2017
Siis tarkoitatko kuntopuntarilla sitä, että Oilers on vieraissa pelannut SPV:n ja Happeen kanssa tasan ja hävinnyt niukasti EräViikingeille ja kotonaan yhtä niukasti Happeelle? Vai sitä, että viimeisestä kahdeksasta pelistä kuudessa Oilers on päästänyt max neljä maalia?

Koko kauteen on mahtunut yksi aivan totaalinen pupellus ja se oli SalBa-tappio. Kaikki muut tappiot ovat tulleet joko hurjassa vireessä olleille joukkueille tai sitten sarjassa nyt sijoilla 1-4 oleville. Tasureista kaikki ovat olleet vieraissa ja vähintäänkin todella vaikeissa paikoissa, jos eivät jopa huippujoukkueille. Yksikään noista tässä puheena olevista viidestä pelistä ei näillä näkymin täytä mitään näistä. Nokia, OLS, M-Team kotona - mikään ei ole kovassa vireessä (toki otteluhetkellä tilanne voi olla eri) eikä sen kummemmin SalBa kuin Kooveekaan ole kotonaan vakuuttanut edes itseään. Yksikään näistä viidestä ei myöskään ole millään mittarilla tänään huippujoukkue. Voisin ihan hyvin lyödä senkin puolesta vetoa, että Oilers päätyy tällä kaudella ainakin siihen 29 pisteeseen, jolla toki ollaan pomminvarmasti myös playoffeissa.

Siitä olen toki samaa mieltä, että Oilers ei ole ylittänyt ennakko-odotuksia koko kaudella oikeastaan missään pelissä. Pari "ihan ok" voittoa siellä on ollut (SPV kotona, TPS vieraissa), mutta siihen se sitten jääkin.
Boris
24/01/2017
Arto lopeta
Snapbackkoutsi
24/01/2017
Toivon sydämeni pohjasta oilerssille heikkoa loppukautta ja artolle vielä semmone et nättii hehkuttaa et päästäny vikas 8 pelis 6 vaan 4maalii omiin... jos kotikentällä tekee kaks ihan mitä joukkuetta vastaan vaan ni ei hyvin mee
Oevoe
25/01/2017
Oilersilla on tällä kaudella myös kärkijoukkueita vastaan, jotka ollaan hävitty mutta myös ite hölmöilty, mm. Eräviikinki- peleissä kummassakin olisi voinu ottaa voiton (ekassa pelissä kotona Oilers oli pelillisesti jäljessä mut muuten mahdollista). Tasuritkin olis voinu kääntää voitoks pelkästään sillä, et asenne olis ollu kunnossa ja että oltas toteutettu niitä asioita, joita ollaan harjoteltu. Vaikka sieltä muutama kova tekijä kaudella puuttunu. Iin ei voi joukkue mennä niidenkään taakse ettiessään syytä suoritusten aaltoillessa pelien sisälläkin. Ei tollasella tekemisellä vaan pitkälle pötkitä, tällä hetkellä reagointi ja tekemisen muutos on prioriteetti nro 1.
Oilerssi
25/01/2017
Kaksi voittoa edellisistä kymmenestä pelistä. Ei ole kyllä Oilersin nimekkäältä ryhmältä millään tapaa edes tyydyttävä suoritus..
Kesäloma kutsuu...
25/01/2017
Oilersin kausihan on ollut täysi floppi. Kai sen jo Artokin myöntää. Valmentajastako taas on kaikki kiinni?
No
26/01/2017
Nyt se on 5 pistettä oilerssin ero viivaan kun steelers hävis krp:lle

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.