Divarit

Video: Porissa 21 maalin ilta – kotijoukkue leikitteli upean alivoimaosuman

31.01.
2017
1 Kommentti
0
Divarit

Karhut on juuri iskenyt kauniin alivoimaosuman. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Porin Karhut nappasi tärkeän voiton miesten Divarissa vierailija Nurmon Jymystä sunnuntaina. Ottelu päättyi isäntien 13-8 -voittoon.

Todellisissa maalitalkoissa verkkoa heilutettiin tasaiseen tahtiin kummassakin päädyssä läpi ottelun. Vasta kolmannen erän lopussa Karhut karkasi selvemmälle karkumatkalle. Ottelun kenties kaunein osuma nähdään videolla ajassa 9:25, kun Karhujen Kalle Santanen saa putata suorastaan leikittelevän kauniin sommitelman päätteeksi pallon Nurmon rysään.

Ottelun tehokkain oli pisteet 2+3 nakutellut Karhujen Benjamin Lepola. Markus Hautaoja säesti tehoin 2+2 ja ykkösketjun Tomi Jerkku (2+1) ja Ville Salonen (1+2) ylsivät kolmeen pisteeseen. Jymyn tehomiehenä toimi Olli-Jussi Sariola. Sami Kujala iski kaksi osumaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Teddy
31/01/2017
Kauheessa iskussa nuori Hautaoja! Yhteensä enemmän tehoja parissa viime pelissä kuin koko kaudella. Nuorille annetaan vastuuta karhuissa ja hyvin siihen vastaavat! Alkaako olemaan kevättä rinnassa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.