Ulkomaat

Video: Ruotsin liigassa rytisi taas – tästä päähän kohdistuneesta tällistä seurasi ulosajo

04.01.
2017
2 Kommenttia
1
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Fyysiset otteet nousivat jälleen pinnalle Ruotsin Superliigassa, kun tiistaina Växjön ja Warbergin välisessä ottelussa nähtiin kova kontaktitilanne. Vierasjoukkue Warbergin Simon Bundgaard osui tilanteessa Valdemar Alrothia päähän ja sai suihkukomennuksen.

Ahlroth pystyi jatkamaan ottelua, ja Växjö pääsi Bundgaardin pelirangaistuksen seurauksena viiden minuutin ylivoimalle. Eero Kososen edustama Växjö voitti kamppailun numeroin 7–4.

Kovaa pelaaminen on ollut iso puheenaihe tällä kaudella Ruotsin liigassa, ja aiheesta on muun muassa julkaistu avoin kirje.

Ennen joulua Växjön Jesper Sankellille määrättiin neljän ottelun pelikielto laidan lähellä tapahtuneesta kontaktista. Lisäksi Ruotsin tähtipelaaja Alexander Ruddin uran jatkuminen on epävarmaa useiden aivotärähdysten jälkeen.

Tiistaina tapahtunut Bundgaardin kontakti on katsottavissa alla olevasta Innebandymagazinet.se-sivuston julkaisemasta videosta.

Linkit:
Innebandymagazinet.se: Se situationen där Bundgaard får matchstraff
Pääkallo.fi: Ruotsissa jälleen outo ylilyönti – ”Missä on pelaajien välinen kunnioitus?”
Pääkallo.fi: Video: Tästä tilanteesta neljän ottelun pelikielto – ”Raportointipäätökset eivät ole täysin puolueettomia”
Pääkallo.fi: Salibandyn ruotsalaistähti avoimena – ”Seuraava aivotärähdys saattaisi tarkoittaa pysyvää fyysistä vammautumista”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Nåjaaa
04/01/2017
ei kovimmasta päästä, vitonen olis ollu ihan ok kortti vähän turhan kova rangaistus
leiska
05/01/2017
Kaikki jotka hyväksyvät tästä alle pelirangaistuksen ovat hyviä ja esittävät sääntökohdan ja asianmukaiset perustelut, MIKSI. Röda ainoa oikea vaihtoehto koska käsi nousee päähän, ei kuulu tähän peliin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.