Ulkomaat

Video: Ruotsinsuomalainen Jani fanittaa Suomea intohimoisesti – ”Mika Kohonen on salibandy”

25.01.
2017
3 Kommenttia
5
Ulkomaat

Jani Veteläinen saa dokumentissa Mika Kohosen mailan. Kuva: Kuvakaappaus SVT:n videolta

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT on tuottanut dokumenttisarjan ruotsinsuomalaisista urheilufaneista, joille sinivalkoinen menestys on tärkeää Ruotsissa asumisesta huolimatta. Finska segrar -sarjan osassa 2 tutustutaan Jani Veteläiseen, joka on intohimoinen Suomen kannattaja.

Dokumentin perusteella Veteläinen, 39, perheineen elää ja hengittää salibandyn mukana. Trollhättanissa asuvan miehen ykkössuosikki on Mika Kohonen, jota hän arvostaa dokumentin perusteella valtavasti ja lopun kommentti ”Mika Kohonen on salibandy” vaikuttaisi tulevan suoraan sydämestä.

Veteläinen kertoo pätkässä myös miten salibandy on hänen mielestään pelastanut hänet kahteen otteeseen elämässä. Tämä 28 minuutin dokumentti on ehdottoman suositeltavaa katsottavaa kaikille salibandyn ystäville ja luonnollisesti kaikille muillekin.

Linkki SVT:n dokumenttiin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ESBO
25/01/2017
Kumpi onkaan salibandy? Oilers vai Mika Kohonen?
Wigge
25/01/2017
Kiva dokkaripätkä. Symppiksen oloinen kaveri tämä Jani. Muistutti siitä kuinka innoissaan joskus junnuna itsekin on ollut tästä lajista. Nykyään ei ihan noin antamuksella. :D
tolppamies
26/01/2017
sinne svedu lensi tolppaan, ja naurut päälle :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.