Divarit

Video: Sarjakärjen johto suli Niittomiehiä vastaan – hieno yksilösuoritus jäi voitto-osumaksi

15.01.
2017
1 Kommentti
3
Divarit
Perjantaina pallo viuhui kolmesti Otso Tornbergin lavasta Welhojen maaliin. Kuva: Jari Turunen

Perjantaina pallo viuhui kolmesti Otso Tornbergin lavasta Welhojen maaliin. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divaria johtavan SB Welhojen hankala jakso jatkui perjantaina, kun Limingan Niittomiehet kävi hakemassa pisteet Kuopiohallista 6–8-voittolukemin.

Kuopiolaiset johtivat ottelua parhaimmillaan 5–2, mutta maalivahdin vaihdon tehnyt LNM näytti, ettei peli ollut ohi. Ensin vieraat tulivat tasoihin kolmannen erän alussa ja kahdeksan minuuttia myöhemmin johtoon.

5–7-voittomaalin iski taidokkaan yksilösuorituksen päätteeksi LNM:n Tuukka Kivioja. Niittomiesten tehokkain puolestaan oli hattutempun iskenyt Otso Tornberg.

Welhot on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta vain yhden. LNM nousi voitolla 19 pisteeseen ÄIF:n ja Blue Foxin kanssa, ja sarjataulukossa joukkue on seitsemäntenä.

Ottelutilastot
Jari Turusen kuvat ottelusta

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Herkko
16/01/2017
Aivan järjetön analyytikko tämä LNM-valmentaja Honka!! Jos maajoukkuevalmentajan paikka ei avaudu tulevaisuudessa, niin sitten televisioon asiantuntijakommentaattoriksi! (sarkasmia)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.