Divarit

Video: Sarjakärki kaatui yllättäen Divarissa – kotiyleisö eli villisti mukana

09.01.
2017
5 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja SB Welhot kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin ottelussa ensiksi mainitun kotikentällä. Blue Fox nipisti pelistä 6-5 -kotivoiton.

Kamppailu oli pitkään tasamaalinen ja viimeiselle kympille lähdettiin lukemista 4-4. Mikael Nyvallin ja Anton Kallvikin osumat veivät Blue Foxin kahden maalin johtoon pelimiesten kympin ensimmäisellä vitosella. Kotimaalien jälkeen vierasjoukkue haki tasoitusta vimmatusti, mutta pääsi ainoastaan likelle Jesper Kauhasen osumalla.

Ottelun teholinko oli kolmesti maalannut Kauhanen. Iiro Lankinen taiteili takalinjoilta pisteet 1+2. Kotijoukkueen maalirikkain pelaaja oli kahdesti osunut Kallvik. Ottelussa oli paikan päällä 228 katsojaa, jotka ainakin koosteen ääniraidan perusteella elivät vahvasti kotijoukkueen mukana.

Blue Foxilla on meneillään vahva vaihe, ja pohjalaisjoukkueella on alla kuuden ottelun tappioton putki. Hyvien tulosten myötä ryhmä on kivunnut Divarin kahdeksannelle sijalle. Welhoilla on taasen meneillään heikompi hetki ja edellisestä neljästä pelistä kuopiolaiset ovat voittaneet yhden. Tästä huolimatta sarjan ennakkosuosikki johtaa sarjaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
kettu
10/01/2017
Jää muuten manbun-pelttarilta kortti antamatta blue foxin 4-3 maalia edeltävässä tilanteesta, ajassa 3.11.
ET soittaa kotiin
10/01/2017
Mites tosta kortin saa?
Ketunperä
10/01/2017
Femma ois pitäny antaa vaarallisenpelin perustein. Antoivat foxin klingenbergille toisen erän loppuun femman keskialueen yhteentörmäyksestä.
nopea katsaus
10/01/2017
kyllähän tuossa aika kova kontakti on, riippuu onko ehtinyt palloon vai ei, jos ei ehtinyt palloon (mitä en kuvasta ehdi nähdä) niin 5 min olisi ollut paikallaan.
peku
10/01/2017
PR1
6) Pelaaja syyllistyy vaaralliseen fyysiseen peliin. (909)
Tähän kuuluvat vaaralliset, väkivaltaiset tai epäurheilijamaiset rikko­mukset, jotka voidaan tulkita tarkoituksellisiksi.

Laidassa, jos ajat noin niin kyllä se tossa on.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.