Video: Sarjakärki kaatui yllättäen Divarissa – kotiyleisö eli villisti mukana

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja SB Welhot kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin ottelussa ensiksi mainitun kotikentällä. Blue Fox nipisti pelistä 6-5 -kotivoiton.

Kamppailu oli pitkään tasamaalinen ja viimeiselle kympille lähdettiin lukemista 4-4. Mikael Nyvallin ja Anton Kallvikin osumat veivät Blue Foxin kahden maalin johtoon pelimiesten kympin ensimmäisellä vitosella. Kotimaalien jälkeen vierasjoukkue haki tasoitusta vimmatusti, mutta pääsi ainoastaan likelle Jesper Kauhasen osumalla.

Ottelun teholinko oli kolmesti maalannut Kauhanen. Iiro Lankinen taiteili takalinjoilta pisteet 1+2. Kotijoukkueen maalirikkain pelaaja oli kahdesti osunut Kallvik. Ottelussa oli paikan päällä 228 katsojaa, jotka ainakin koosteen ääniraidan perusteella elivät vahvasti kotijoukkueen mukana.

Blue Foxilla on meneillään vahva vaihe, ja pohjalaisjoukkueella on alla kuuden ottelun tappioton putki. Hyvien tulosten myötä ryhmä on kivunnut Divarin kahdeksannelle sijalle. Welhoilla on taasen meneillään heikompi hetki ja edellisestä neljästä pelistä kuopiolaiset ovat voittaneet yhden. Tästä huolimatta sarjan ennakkosuosikki johtaa sarjaa.

Ottelutilastot

5 comments

  1. Jää muuten manbun-pelttarilta kortti antamatta blue foxin 4-3 maalia edeltävässä tilanteesta, ajassa 3.11.

  2. Femma ois pitäny antaa vaarallisenpelin perustein. Antoivat foxin klingenbergille toisen erän loppuun femman keskialueen yhteentörmäyksestä.

  3. kyllähän tuossa aika kova kontakti on, riippuu onko ehtinyt palloon vai ei, jos ei ehtinyt palloon (mitä en kuvasta ehdi nähdä) niin 5 min olisi ollut paikallaan.

  4. PR1
    6) Pelaaja syyllistyy vaaralliseen fyysiseen peliin. (909)
    Tähän kuuluvat vaaralliset, väkivaltaiset tai epäurheilijamaiset rikko­mukset, jotka voidaan tulkita tarkoituksellisiksi.

    Laidassa, jos ajat noin niin kyllä se tossa on.