Divarit

Video: Sarjanousija etevämpi Pohjanmaan paikallisväännössä

25.01.
2017
4 Kommenttia
1
Divarit

Sinipaitainen Nurmon Jymy voitti kotonaan Blue Foxin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nurmon Jymy isännöi miesten Divarissa Uudenkaarlepyyn Blue Foxia. Isännät nappasivat derby-kamppailusta voiton lukemin 5-2.

Tasaisessa ottelussa Jymy karkasi voittoon vasta kolmannessa erässä. Ottelun tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Petri Pollarinen. Kotijoukkueen maalit merkattiin Joona Hautalalle, Lauri Lehtimäelle, Olli-Jussi Sariolalle, Juho-Veikko Kivipellolle ja Hannu Palomäelle. Blue Foxin osumat tekivät Tero Saaristo ja Johnny Fredrikson

Sarjanousija Jymy on ollut todellinen valopilkku tämän vuoden Divarissa. Se on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja viimeisestä kymmenestä pelistään se on voittanut seitsemän. Blue Fox on sarjataulukon kymmenes ja tappio Jymylle katkaisi sen seitsemän tappiottoman ottelun putken.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Minäpahoitinmieleni
25/01/2017
Kova kaveri toi nj ekan maalin tekijä ku syöttikin sen vielä 8)
Raastis
25/01/2017
Ei tarvi Juden kontata kotiin:)
Editoijamies2.0
26/01/2017
@MINAPAHOITINMIELENI Editointipöydällä sattunut hiuksenhieno virhe. Pahoittelen tapahtunutta, toivottavasti kukaan ei vedä hernettä nenään ?
Fani
26/01/2017
Joona on paras!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.