Divarit

Video: Sarjanousijalle toinen perättäinen täpärä voitto – ratkaisijana sama pelaaja

17.01.
2017
0 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

LeBa ja Porin Karhut kohtasivat lauantaina miesten Divarin merkeissä Kontiolahdella. Kotijoukkue vei ottelusta voiton luvuin 8-7.

Ottelu oli jo vahvasti menossa kohti jatkoaikaa, kunnes Teemu Kummunmäki iski voittomaalin ajassa 58.53. Laituri iski voittomaalin myös LeBa:n edellisessä ottelussa, kun nousijajoukkue haki vierasvoiton Kempeleestä.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 2+1 iskenyt Tatu Könönen sekä 1+2 taiteillut Henry Vartiainen. Vieraiden Benjamin Lepola tykitti pisteet 3+1 ja Juha Tikka tehot 1+3. Kahdesta voitosta huolimatta LeBa on edelleen sarjan kolmanneksi viimeisenä. Karhut on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota ja on nyt kuudentena.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.