Liigat

Video: SPV-luotsi suitsutti jatkoaikavoittoa – ”Yksi hienoimmista nousuistamme”

05.01.
2017
0 Kommenttia
0
Liigat
Henri Urmas ratkaisi ottelun eilen SPV:n hyväksi. Kuva: Juha Käenmäki.

Henri Urmas ratkaisi ottelun eilen SPV:n hyväksi. Kuva: Juha Käenmäki.

Seinäjoen Peliveljet nappasi jatkoaikavoiton Nokian KrP:stä keskiviikkona 4.1. lukemin 6-5. Ratkaisumaalin onnistui tekemään SPV-puolustaja Henri Urmas.

Nokian KrP-johti ottelua kahden erän jälkeen jo 5-2, mutta SPV vei tyylipuhtaalla 3-0 -erävoitolla viimeisen 20-minuuttisen ja mentiin jatkoajalle. Ajassa 61:29 Henri Urmas pysäytti digitaalit ja varmisti SPV:n voiton.

SPV-luotsi Tommy Koponen oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa todella hyvillään saavutetuista kahdesta pisteestä. Hän nosti päätöserän takaa-ajon yhdeksi parhaista omana SPV-aikanaan, vaikka seinäjokelaiset ovat tunnettuja juuri kolmannessa erässä klaaraamaan homman tiukassa paikassa. Viime kaudella suurta mediahuomiota sai muun muassa huima nousu Tapanilan Erää vastaan.

– Kyllä minä lasken tämän todella isoksi voitoksi. Tämä oli yksi hienoimmista nousuista sinä aikana, kun minä olen ollut tässä hommassa mukana. Usein kaveri pystyy välissä laittamaan jonkun maalin ja siihen nousu katkeaa. Nyt pystyimme eliminoimaan sen, Koponen suitsutti lehdistötilaisuudessa.

Koponen jakoi kehuja myös vastustajalle.

– Kaikki kunnia KrP:lle. Tällä kaudella otimme heiltä kerran rumasti kuokkaan ja kerran onnistuimme voittamaan. Se kertoo miten hyvin asioita siellä on tehty.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.