Liigat

Video: Steelers punnersi kolme kertaa tasoihin ja päätöserässä ohi Oilersin

23.01.
2017
14 Kommenttia
5
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Hämeenlinnan Steelers otti perjantaina arvokkaan kotivoiton Esport Oilersista. Kolme kertaa tappioasemasta noussut hämeenlinnalaisjoukkue vei kamppailun nimiinsä 6–5-numeroin.

Teräsmiesten sankareita olivat kolme tehopistettä mieheen iskeneet Teemu Metsälä (2+1) ja Iiro Nurminen (2+1). Metsälä tasoitti ottelun 4–4:ään ensin toisen erän lopussa ja iski Steelersin johtoon kolmannen 20-minuuttisen alkajaisiksi.

Nurminen pääsi iskemään voittomaalin, kun hän karkasi alivoimalla läpiajoon ja siirsi pallon vastuttamattomasti yläkulmaan.

Voitto nosti Steelersin 15 pisteeseen, joka oikeuttaa sarjataulukon yhdeksänteen sijaan. Edellä oleva Indians on pisteen edellä hämeenlinnalaisia.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
janu
23/01/2017
Kuka se olikaan täällä oleva asiantuntija, joka kauden alussa dissasi, että kabinettipäätöksellä nousseella joukkueella ole mitää asiaa liigaan.
Sihvonen ja kumppanit tehneet loistoduunia. LasBia ja sitä huumaa ei muistele enää kukaan?
JZ
23/01/2017
Varmaan aika monikin, kyllä itsekin sijoitin Steelerssin kolmen viimeisen joukkoon.

Mutta mikäs sen parempaa kuin olla tällä tavalla väärässä. Joukkueessa on monta yksittäistä pelaajaa jotka ovat suorittaneet todella hyvin, valmennuksella on tässä myös epäilemättä suuri osuus asiaan.

Toivottavasti lento jatkuu. Karsintojen välttäminen on mielestäni jo erinomaista, playoffit olisivat jo Steelerssille mestaruus. Sinnekin on saumat, mutta haaste tuppaa käymään sitä kovemmaksi mitä ratkaisevampia ne pelit ovat ;)
Breikattiin
23/01/2017
Kaudesta toiseen Steelers kerää joulutauolla kaikki jo kerran lopettaneet & alasarjoihin siirtyneet mukaan jengiin, ei paras signaali koko kauden treenanneille, filassa vuoroaan odottaneille ja omille junnuille. Vai meneekö vaan niin, että parhaat pelaa? Toki hienoa, että kaikkien ennakoiden vastaisesti ovat osoittaneet kuuluvansa liigaan ja toivottavasti seillä pysyvätkin ilman kabinettipäätöksiä, valmennukselle sulka hattuun.
Minäpahoitinmieleni
23/01/2017
Minä ainakin dissasin! Yleensä nää on menneet oikein kun puhe on ollut steelerssistä mut kiva että janu pääsee kerrankin huutelemaan ;) kyllähän steelerssi oli divarissa surullinen näky kun ei ylivoimaisesti parhaalla porukalla noussut ikinä. Nähtävästi se valmennus oli kuin olikin se syy ja ihmeen kauan sitä kokeiltiin. Nytten se sama jatkuu ilmeisesti naisissa :D mutta joo yllätys on ollut ja lasbi on taas ollut paljon heikompi kuin luulin. Harmi että sarjassa on ainoastaan kaksi voittajaehdokasta. Muuten tää vois olla jännääkin.
Aivan
23/01/2017
Upea av-maali.ensin hyökkääjä antaa ns.kaveripassin alimmalle pakille ja pakki yrittää läpiajon kustannuksella ottaa sen vielä haltuun.Ja jonkun mielestä näiden kaverien ois pitäny olla maajoukkueessa.huh huh
JZ
23/01/2017
LASB on minusta menestynyt aikalailla odotetusti. Jengi tekee asioita oikein kentällä ja kentän ulkopuolella, ja laadukas toiminta näkyy ja kuuluu ja on luonut aikamoista hypeä, kun moni muu liigajoukkue on tekemisistään täysin hiljaa.

Kuitenkin: jos sama duuni Lahdessa jatkuu edelleen vuosia, niin menestystäkin alkaa varmasti tulla. Tämä kausi oli sille kuitenkin liigassa mielestäni selvästi liian aikaista, tuolla miehistöllä karsintojen välttäminen on varsin hyvä suoritus.
Arto Kilponen
23/01/2017
Itsekin sijoitin Steelersin kolmen viimeisen joukkoon. Karkeasti sanottuna oletin, että Steelersin ja Kooveen sijoitukset olisivat päinvastoin kuin nyt ovat. Minusta on hienoa, että Hämeenlinnassa ja Lahdessa on Salibandyliigan joukkue. Mielenkiintoista nähdä, missä joukkueet menevät vuosikymmenen vaihteessa.
Hämeenlinnasta
23/01/2017
Kyllä se valmentaja vaan tekee joukkueen. Kun vertaa viime vuoden Steelerssin joukkuetta tämän päiväseen, Viime vuoden joukkueesta lähtivät Mäkinen ja Aaltonen Lasbiin Lastikka Sveitsiin ja Sipronen ilmeisesti Riihimäelle takasin Kemppainen kait Tampereelle.

Kulmala korvannut kakkosen sentterinä Aaltosen. Liljenbäck korvannut pakkina ja kapteenina Mäkisen. Grönfors korvannut Kemppaisen pakkina. Siprosen ( 22+21 ) ja Lastikan (34+28) korvaajat olleet Megyaszai ( 7+6 ) ja Kinnunen ( ei mahtunut edes rinkiin ) suluissa viime vuosi divarissa. Suurin plussa taitaa olla viime vuoteen verrattuna Aaltonen Maaliin. Muutama muukin ns vahvistus tullut mutta he pelanneet vain hajavaihtoja.

Tuossa vähän taustaa mitenkä valmentaja voi tehdä joukkueen tai tuhota sen.
S7
23/01/2017
Liljenbäck loistava hankinta, huomattavasti vanhaa kapteenia kovempi pelimies! Jos säbässä ois joku vuoden pelaaja gaala kuten änärissä, vuoden yllättäjä palkinto Megyaszaille!
Arto Kilponen
23/01/2017
Eipä se valmentaja juuri merkitse. Esimerkiksi Oilersilla... Eiku joo, ei mitään.
Hämeenlinnasta
23/01/2017
Liljenbäck on kyllä hyvä vahvistus ei kahta sanaa. Noilla vertauksilla koitin valoittaa, että Steelerssin joukkue ei ole divarikausista juurikaan vahvistunut. Lähinnä osoittaan, kuinka vanhalla valmennuksella voitiinkaan olla nousematta liigaan kahden edellisen kauden aikana.

Nyt samalla materiaalilla taistelaan, jopa playoff paikasta. Minusta tämä osoittaa hyvin , että valmentajalla ja "valmentajalla on eroa. Ilmeisesti Sihvonen peluuttaa myös taitojen ja näyttöjen mukaan eikä nimien tästä hyvä esimerkki juuri tuo Megyaszai.
Seuraaja
23/01/2017
En ymmärrä miksi Dansu M olisi vuoden yllättäjä. Saanu olla hyvässä seurassa, hyvien kanssa päässy harjotteleen junnuvuodet ja saanut hyvää valmennusta. Kehitystä tapahtunu koko ajan ja nyt ku pääki alkanu näemmä ymmärtää miksi mitäkin pitää tehdä eikä laiskotella,niin ohan selvää että pärjää.... Tsemii jatkoonkin!
Seuraaja2
23/01/2017
On kyseisellä nuorella herralla (Megyazai) hurja potentiaali jota valmennus on alkanut vasta nyt ulosmittaamaan tuloksellisesti. On tainnut kasvaa myös henkisesti aivan valtavasti. Lopettanut lapselliset mailan paiskomiset ja huutelut. Sulkahattuun Steelersin valmennukselle tästä ja myös megyazaille henkisestä kasvusta.
S7
24/01/2017
Ai miksi yllättäjä? Kuka ois viime kauden jälkeen sanonut, että heittää liigassa yli 10häkkiä? Mitä divarimatseja näin ja nyt liigaa, niin ihan eri otteet kentällä. Ja kyllä monella muullakin on hyvää valmennusta ja potentiaalia, mutta siltikään eivät pääse ylläjien listalle...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.