Liigat

Video: Steelersin voittoputki kasvoi viiden ottelun mittaiseksi

16.01.
2017
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Miesten Salibandyliigassa Hämeenlinnan Steelers on hurjassa vireessä. Lauantaina kaatui Rauman SalBa kotikentällä lukemin 3-1.

Voitto oli Steelersille jo viides perättäinen ja joukkue on hilannut itsensä sarjan tyvipäästä pisteen päähän playoff-viivasta ja kahdeksantena majailevasta Indiansista.

SalBaa vastaan Steelersin maalit iskivät Teuvo Kinnunen, Aleksi Kulmala ja Daniel Megyaszai. SalBan osuman iski Ville-Petteri Lilja.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Nukkumatta
16/01/2017
Onhan tuo Steelersin peli erittäin tylsää katsottavaa. Seisotaan omassa päässä ja toivotaan, että päästään kääntämään. Ennen sentään hyökättiin...
jos vertaa
16/01/2017
Jos nukkumatta tarkoittaa divari steelerssin peliä niin sehän vasta nukuttavaa oli. Alakolmiossa omassa päässä pyörittelyä ja koitettiin henkilökohtasilla ratkaisuilla pärjätä. Tämän päivän Steelers pelaa sentään joukkueella ja materiaalin nähden todella hyvää salibandyä. Ei ole nukuttanut yhtään .

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.