Liigat

Video: Suomalaisen salibandyn vuodet 1985-2005 – mukana harvinaista materiaalia alkuajoilta

05.01.
2017
0 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

#Takaisinheittotorstain suhteen palataan vähitellen normaaliin päiväjärjestykseen. Vielä tällä kertaa aihe on hiukan normaalia kevyempi.

Suomen Salibandyliitto on perustettu vuonna 1985, joten lyhyellä matematiikalla se on täyttänyt viime vuonna 31 vuotta. Vuonna 2005 laji juhli 20-vuotista taivaltaan, ja sen kunniaksi tehtiin lajin historiikki suomalaisesta näkövinkkelistä.

Videolla on mukana melko harvinaista materiaalia esimerkiksi SM-sarjan ottelusta vuodelta 1987 sekä Ruotsi-Suomi -maaottelusta vuodelta 1989. Videolla käydään läpi lajin taivalta 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.